Merveplnc Eylul0212 aynı canımmm 3-4 saatlik uykuyla duruyorum gece nefes alamıyorm oturuyorum 😪 bayılıyorm uykusuzluktannn
Ezgi1989 Eylul0212 Merveplnc kızlar bende nefes alamıyorum darlık çekiyodum hatta öle horluyordum kiii kalkınca başım boğazm agrıyodu sesten gttm burun bandı aldım nefes sorununa iyi geliyor da ah bi saat başı tuvalet ihtiyacı ve kramplar olmasa🤦🏻♀️
Eylul0212 Merveplnc aynen valla tamamen aynı şu an oturuyorum uzaninca nefesim daraliyor napcaz ya 🙁🙁🙁 senin kaç gün kaldı
Eylul0212 Ozgehasan bende aynen öyle ya 😔 çok daraldim zaten panik atagimda var benim resmen artık doğsun diye dua ediyorum 36+3 olduk . Senin kaçıncı haftan ?
Eymen123456 36 haftalık gebeyim bende uyku felan kalmadı uyayamiyorum 😣doğsun diyorum artık 4yasinda oglum var ilgilenmem laızm çok yoruluyorum
Zeynepzeze 37 hafta sinirimden oturup ağladım, ağrılarım çok fazla nefes alamıyorum yürüyemiyorum ve uyuyamıyorum. Hayırlısıyla bir alsaydık kucağımıza
Merveplnc Ezgi1989 tuvalete çok kalkmıyorum canım allahtan 1 kere felan kalkıyorum yatmaya yakın su tüketmiyorum fazla uyuyim diye😬 bu gece kramplar aşırı girdi bana da normalde olmuyordu 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Yavaş yavaş bütün sıkıntılar geliyo 🤦🏻♀️ Pamuğum gelse de geçse hepsii
butterfly4 @Eylul0212 son 16 benim de ❤️ Bende de uykusuzluk var, bunu tetikleyen biraz da beni doğum stresi basmış olması😐 gece uyuyamıyorum gündüz de çok uykum geliyo bu kez de sıcaktan uyuyamıyorum