Ozgeliz Betllercyas dönermiş canım ilk gebelikle bi alakası yok sancı anında dönermiş bence son haftaya kadar bekleyin
NhLpRn Kbr1212 makat olduğu halde neden açılmasını falan beklediler ki bir de su gelince hemen alınmıyo mu bebek
Kbr1212 NhLpRn normal doğum için beklemişler ya dönerse diye ama dönmemiş son anda da riske atmayıp sezaryene aldılar her iki acıyı da çekmiş oldu anlayacağın
Bsyldrmdlk Betllercyas dün muayene oldum ben 36+4 deyim şu an benimki baş geliş şu an. Doktorum bu saatten sonra dönmez dedi.
Hatice9202 Betllercyas bu haftadan sonra biraz zor CanıM öyle biliyorum yan geliş olsa bi ihtimal dr masaj gibi yöntemlerle döndürmeye çalışıyorlar hatta geçen bi post vardı dr masajla döndürmeye çalışacak diye ama başarılı olabildiler mi bilmiyorum
Symgmnr 29dan beri ters 38+3 hala dönmedi artık çok ağrım oluyor uyuyamıyorum vs zaten vajinismus da var dönmesini bekleyemeden Pazartesi sezeryan olacağım inşallah
Sirincili 35 deyiz en. Son doktorum 33 de gördü dönmemişti ki bence hala dönmedi hareketleri falan aynı yerlerde baskılıyo🙆🏼♀️ YouTube da birkaç video izledim hareket yaptım bununla ilgili ama olmayacaksa da kısmet diyelim napalım🤷🏼♀️
Hatice9202 Ozgeliz olsun sağlıkla al kucağına da gerisi teferruat bi şekilde gerçekleşecek doğumlarımız 🥰Bakalım bizde durum ne olacak yarın kontrolümüz var 39 olacağız yarın