Ummu2929 Emine_dag123 âmin insallah canım yiyorum yiyorum ama demekki bu kadar oluyor saglikla gelsin de insallah başka bi isteğim yok hayirlisi olsun hepimiz için:) bana da dua edin
Elifasya Nermiinn en son 31 haftalikti bebegim suan doktorum tatilde bu hafta gidicem ama en sonra gittigimde 31 haftalik olan minigim 2 kilo100 gr 2 hafta ondeydi simdi ne durumda cok merak ediyorum bayramdan sonra dogru hastaneye gidicem.
Elifasya Sevgimelegim benimde ayniydi canm simdi bende cok merak ediyorum 31 haftayken gittim 2100 gr dedi 2 hafta onde dedi suan 34+3 cok merak ediyorum kac kilo.
Sevgimelegim Elifasya persembe gunu randavum var merakim orada, sona erecek mi bakalim haberdar ederimc🤗
Elifasya Sevgimelegim dün aksam kaynanam diyo bnm em 5 kilo dogmus 😀 umarim esime cekmez bebek 3 3 bucukdogar yok bilmiyorum nasil olur🤔😂
Sevgimelegim Sevgimelegim 37+2 yaklasik olarak 2900-3000 kg dedi. Ortalama bebek kilosu olarak cok iyi olmasi gerektigi gibi dedi. Bebek kanala yerlesmis 😁 umarim gec olmadan gelir
Suleylmaz Nermiinn bende 33+2 günlüğüm bebeğim en son 3 4 gün önce kontrole gittiğimde 2 kilo 183 gramdi😊
Askkokuluyavrum Nermiinn 32 haftalık 2350 diye hatırlıyorum ama haftasından baya öndeydi 34 e falan uyumluydu 1800-2000 arası olmalı galiba
Elifasya Sevgimelegim evet esim 5 kilo dogmus 😂 benm bebek babasina cekmis olablir. Kilolu olsun umarim ama ins 5 kilo da olmaz 😀