Hamileanneler_25 Eşim erkek olursa hep muhammed istemişti bende ağır gelir diye düşünüyorum her bebek o ismi taşıyamaz diye yanına başka isim daha koymak istiyorum muhammedn yanına uygun bir isim önerisi olan
Ascvk Hamileanneler_25 Muhammed emir , Muhammet Ali , Muhammed Enes bunlar çevremde duyduklarım canım ☺️ Kuzenlerim hep Muhammed koydu yanlarına bu isimleri koydular. Ama gerçekten Muhammed isminde ki çocuklar ağır oluyor bence
Deletedmom2224 Hamileanneler_25 gerçekten muhammed ismini her çocuk taşıyamıyor hatta her insan diyim. O yüzden aslında başka isim düşünmekte yarar var diyim. Eşimin yeğeninin ismini şuan değiştirmek istiyorlar mesela
Ascvk Benim eşimde Furkan ismini çok istiyor ama bende yanına ek isim koymak istiyorum sizce me koyabilirim ☺️
Ascvk Minectn aynen benim de öyle hoşuma gitti eşimde öyle demişti 🙈 ama iki isimde çok yaramaz çocuk ismi gibi baş edemem o kadar yaramaz bir çocukla 😂
Hamileanneler_25 Deletedmom2224 bunu eşime diyorum da anlamıyor takmış muhammed ismine tamam peygamber efendimizin adı ama çocuklara ağır geliyor erkek olursa muhammed diyor kız olunca ben koymuştum erkek olursa ben koyarm dedi şimdi bana karışma diyecek 🙄
Deletedmom2224 Hamileanneler_25 bilemedim o zaman işiniz zor 😊 olsun siz yine de iyi düşünün inşalalh efendimizin o güzel özelliklerini taşır bebisiniz 💕