Busratktk İlk haftalarında olan anneler neler yaşıyorsunuz bu süreçte? Bütün süreçleri birlikte yaşayıp paylaşmaya ne dersiniz😊🙏🏻
Zugal Busratktk ben 6. Haftadayım canım aşırı yorgunluk hissediyorum sürekli yatmak istiyorum hafif bulantılarım oluyo arada ama güzel duygular yani allah isteyen herkese nasip etsin bizede sağlıkla bebeklerimizi kucagimiza almayı nasip etsin sen kaçıncı haftadasın
Tanem0105 Busratktk Adet tarihine göre 6+2 olduk canım geçen salı günü keseyi gördük şükür bayramdan sonrada kalp atışı için çağırdı. bugün midem bulantım hafif başladı birde arada gelip giden kasık ağrılarım var sen kaç haftalıksn🙏
Mstfaslhn1234 Busratktk bende 7+5 deyim ara sıra bulantım oluyo uykuya düşkünlük ama bulantılarım akşamları oluyo 2 düşüğüm oldu bu 3 gebeliğim biraz korku var aynı şeyi tekrar yaşamakdan korkuyorum
Esma_korpinar Busratktk şuan 5+3deyim mod sıfır kesem görülmedi dr kıl oldum sordum dış gebelik var mi diye ben bilmem dış iç diyo boğasım geldi orda oturdum iki saat ağladım eşim aradı işte şimdi onunda sesini duyunca dayanamayıp sala sümük ağlamaya başladım onunda moreli bozuldu pufff😣😑😏😤
Sermec Ben de 6+2 4+4 kese gözüktü 15 agustosta kalp atisi ıcın gıdecegım bakalım hayırlısı halsızlık kabızlık fazla ıdrarq cıkma cok hafıf bulantı var
Ocean Ben bugün 7+6 2 gün önce kalp atışı dinledim😍 aşırı derece halsizlik ve ara ara bulantım var rabbim sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah🙏🏽
merve21_ Mstfaslhn1234 bende öyleyim 1 düşük bir kürtajım oldu bu 3 ncü gebeliğim 5+5 im çok korkularım var
ESENarslanhan 6+2 deyim 5 haftalık iken keseyi görmüştüm 6. haftada kalp atışlarını duydum tarifi olmayan mutluluk heyecan. Hiç yorgunluk ve halsizlik yok Allah hepinizin yardımcısı olsun.
Busratktk Esma_korpinar canım benim moralini şakın bozma hemen doktorunu değiştir kendini iyi hissettiğin doktor ile yola devam et. inşallah bebeğinin kesesini görürsün unutmaki her kadına göre vücut yapısı farklı inşallah herhangi bir sorun yoktur🙏🏻🙏🏻🙏🏻
shrbrk 8+4 olacagiz :) yarimsaat sonra . hepimiz guzel atlatiriz bu haftalari insallah. benim enfeksiyon oldugundan ağrılarım oluyor. kasilmalarim var :) bulantim var. kokuya hassaiyetim var. siskinlik var yürüyemiyorum sanki 6 ayljk hamileyim
Nl-oguz3561 shrbrk ayni ben bende 8+4 um oyle agirlik hissediyom ki ustumde birde inanilmaz siskinligim var 😐
Ftmsaye 7 haftalığız bizde aşırı bulantılarım var benim de , özellikle sabahları , halsizlik gün içinde çok oluyor maalesef 😣 bayram için yola çıkacağız bugün sorunsuz geçer inşallah 🥰
minikmelegim_ 6 haftalık gebeyim :) ilk..❤ devamlı adet olacakmış gibi kasık ağrım oluyor ve çok sık wcye uğruyorum 😂 4ve5.ci haftalarda sağlık ocağında kan testleri yaptirdım. Doktorum değerin düşük olduğunu ve devamlı düşük mü yapıyorsun yoksa dış gebelik ki falan diye germişti beni. 5+2 de kadın doğuma gidip ultrasonda keseyi ve minicik bebeği gördük. Kalp atışı için 5 gün sonra gideceğim. Aranızda Istanbul'da yaşayan var mı? Anadolu yakasında benim doktorum ve ondan çok memnunuz. Bütün akrabalarımızın kontrollerini ve doğumlarını o gerceklestirdi :)
Tanem0105 minikmelegim_ Anadolu yakasının neresi canım hangi hastane doktor. ben maltepe de oturuyorum şimdilik yakın bir hastaneye gidiyorum ama değiştirmeyi düşünüyorum
minikmelegim_ Sumeyye_g Üsküdar anadolu hastanesi Yeşim Timuroğlu :) eşide kadin doğum doktoru ama o başka bir hastanede. Yeşim hanım çok çok ilgili bir doktor
Sumeyye_g Busratktk 7 haftaya gireceğim inşallah bulantım bi hassasiyet YÖK ama 3 4 gündür bi lekelenmem mevcut yatıyorum
BusraGltkn Merhabaa 😇 7+4 olduk bugün 😊 tüp mideli bi hamiş olarak yorgun halsiz geçiyor 😏 ama duygusu hissi tarif bile edilemez Allah hepimizin saglıkla kucagımıza da almayı nasip etsin 🙏🏻