Sera00 Yaşayan var mi ? Bir tek ben miyim böyle acaba 😪 mide ağrısı icin pulcet kullanıyorum o da en fazla 3 gunde 1 tane içme hakkım var ama yetmiyor 😥😭
Beyzakvrkk Sera00 29 haftalığım geçmiyor, gitmiyor, bitmiyor zannımca doğuma kadar sürecek bulantı, gaz, şişkinlik, ekşime ne ararsan var. Hala her yediğim+safra çıkarıyorum🤮🤦🏻♀️
Bsrkrgz Sera00 ben canım yani devamlı bulantım kusmam hiç yok sadece çok nadir birden bi bulantı hissi geliyor anlayamıyorum
Busraoz Sera00 Allah yardımcınız olsun. Ben hiç bulantı kusma ağrı sancı çekmedim. Geçen haftalarda 3-4 gün midem yandı dedim ne zormuş hamilelik. Siz aylardır neler çekmişsiniz inşallah tez zamanda iyi olursunuz
Naze2151 Sera00 bende 27.haftamdayim ama allaha şükür ilk günden itibaren hiç Bulantim olmadi ama benimde belimin sağ tarafı kalcam ve bacağım çok ağrıyor özellikle geceleri sağ tarafım bana işkence yaşatıyor 🙄
Sera00 Busraoz ilk ay gül hastalığına yakalandım 2 ay deliler gibi kaşındım ve kusma da cok yaşadım. 2 trimesterda kendi hastalığımi coo yaşadım ms hastasiyim hamilelgi agir yasadim.simdi de kalca agrisi mide ağrısı ve bulantısı ve ilk gunden beri agir idrar yolu enfeksiyonu yaşıyorum ve enfeksyondan cok korkuyorum bitkisel ilaç kullanıyorum rabbim hepimize şifa versin size masallah. Aman masallah diyin kendi kendinize nazar degdirmeyin
Gozde01 Meryu doktorumda saçları çıkmaya başlayacak bulantın bsşlsyabilir demişti 25. .hafta kontrolumde
Busraoz Sera00 Maşallah diyelim. Benim de oldu illa ki ama ufak tefek hele sizinkinin yanında hiç. Benim de akıntım fazlalaştı bide ara sıra kokulu oluyor enfeksiyon kaynaklı mı acaba? Herhangi bir ağrı sızı yok ama 15’inde randevum var doktoruma da danışıcam bunu
Sera00 Naze2151 kuyruk sokumu agrisi mi ? Sanki kemik ete batıyor gibi bir agri..kıpirdamak mümkün değil. Magnezyum ve kalsiyum takviyesi aldim ağrılarım azaldi cok sukur
Derya0707 Naze2151 benim de sag tarafı. Hiç sormayın topal yürüyorum acısından her kıpırdadığımda elim belimde nasıl geçeceği hakkında fikrim de yok ben ev taşıdığımız için o dönemde sakatladım belimi maşallah gecen haftaya kadar hiç böyle problemim yoktu