2016 da kızıma isteğe bağlı sezeryan oldum ve spinal sezaryandı. Dr um spinal in genelden daha iyi olduğunu söyledi her anlamda. Çok tedirgin ve gergin girdim ameliyata hatta öncesinde tansiyonum falan düştü beni oda da yarim saat yatırıp serum bağladılar. Belden iğne olurken aşırı bir acı ağrı hissetmedim. Kızımı çıkartırken karnıma ebeler çok baskı yaptı o baskıları hissettim ama acı olarak hiçbirşey hissetmedim. Ve o an mide bulantısı olmaya başladı hatta kafamı yan çevirip sakın olmamı bunun normal olduğunu ve kusma gelince kusabiliyorsam kusmamı söylediler zaten bende tutamadım çıkarttım. Kızımı gösterdiklerinde tepki veremedim çıkarmaktan ve ameliyat bitince 2 saat titreme oldu vücudumda kendimi durduramıyordum vücut uyuşukluk ilacını attığı için normalmiş. Uyuşukluk geçince hiç aşırı ağrım olmadı zaten belli aralıklarla ağrı kesici ilaç veriyorlardı kelebekten. Hemen ve inatla yürüyünce daha kolay atlatıldığını düşünüyorum. Ben eve gelince her işimi kendim yapabiliyordum ve hiç ağrı kesici içmedim eve geldiğimde. Bahsedildiği gibi bel ve baş ağrım da hiç olmadı bol sade nescafe ile de ödemlerimi attım (gene dr tavsiyesi ile) şimdi ikinciye hamileyim gene mecbur sezeryan olacak tekrar spinal olurum herhalde gerçi henüz dr ile hiç konuşmadık doğum olayını.