Burcuveburcum Kızlar alan var mı süslü püslü güzel bişey istiyorum ilk kızımda almamıştım içimde kaldı var mı tavsiye edebileceğiniz?
minikkurabiyem2019 Nasıl birsey istiyorsun bilmiyorum ama canım bugun en ucuz bebek markkete gördüm instagramda ay ne pratik bişi böyle ilk defa boyle bişi gördüm https://www.instagram.com/p/B06bTNtAMFP/?igshid=vz69fctrgmmt
Beyzakvrkk Bende bakıyorum ama istediğim tür birşey bulamadım takım olsun istemiştim. Yatak örtüsünü ayrı cibinliğide perdeciye diktireceğim büyük ihtimal
Burcuveburcum Beyzakvrkk Perdeciler dikiyormu? Böyle güpürlü yatakörtüsü takımı aynı güpürden cibinlik dimi çok güzel oluyo
minikkurabiyem2019 asyagibi cok pratık geldi benım 2 ayım var daha kışa geliyor yoksa alırdım bundan . BU sitedende alısveriş yaptım memnun kaldım fiyatları cok uygun ve guzel
asyagibi minikkurabiyem2019 evet gerçekten çok güzel benım doğumum bu ay sonu baya sivri sinek ve başka sinekler var
Beyzakvrkk Burcuveburcum aynenn dikiyormuş bende soracağım bakalım bayram sonrası internette çok pahalı beşiği aldık 200 tlye uyku setine 235 istiyorlar 🤦🏻♀️ Artı cibinlik 135 tl güzelleri biraz basitleri daha ucuz