Bebisim_1208 Kızlar günlük 50 60 belki fazlası fındık yiorum 18 haftalık hamileyim bisey olmaz dimi. Camim bu günlerde çok çekiyor cunmi
yigitmom_ Bebisim_1208 Kız masaAllah benim midem almıyor o kadarını ama herseyin fazlasi zarar cokta yeme yag orani yuksek fındıkların bebisin kac kilo😂
Ozderr Bebisim_1208 napıuson sen günde an fazla yiyeceğin 12 onlar cok da masum yiyeceklerden değil içlerinde yag var sana kilo olarak geri döner
Bebisim_1208 yigitmom_ bebegimin kilosu 3 hafta onde gidiyor cnm🙄 400 dü en son geçen hafta sekerim fln hiç yok
yigitmom_ Bebisim_1208 benimde 19 haftalikken 368 gr birbirine yakinmis ama dikkat et fazla kaçırma 😍
yigitmom_ Bebisim_1208 hayir canim adete gore 19 haftaliktim ama ultrasonda 21 haftalik çıktım bu kiloyla yine de adet tarihimi baz aliyorum: )
yigitmom_ Bebisim_1208 oh oh masaAllah bakalim ben pek ceviz yumurta v.s bazi gıdaları tuketemiyorum midem almiyor bu hafta imom omegaya başladım insaAllah yarari olmustur 1 aydir gitmedim hala 25 haftaligim bayramdan sonra ki hafta gidecegim
Pelintaner Bebisim_1208 bendee yumurta süt yogürt tüketemiyorum hatta hicbisey sadece ilk 6 ay erik simdide üzümm😏
yigitmom_ Bebisim_1208 Zorlama diyecem ama bebege faydasi da var ama çok bulaniyorsa miden 2 gunde 1 tüket