44sevim44 merhaba canım benim ilk hamileliğimde şeker yüksek çıkmıştı ama bu üç aylık kanda sonra dahiliyeye gittim insülin ne başladım ama doktorada sordum bunun bi zararı ola bilirmi diye doktor bana ne dedi beğenirsin tip dünyasında hiç bişeyin garantisi yok bebek yaşar yaşamaz bilemem dedi dozları yükselti ve bebeğim gelişmesi kürtaj oldum. 2,5 ay sonra Allah’ıma şükürler olsun tekrar hamile kaldım ama şeker için doktora gitmedim insülin kullanmıyorum korkttuğum için yaptığım tek şey yediklerime dikkat ediyorum içtiklerime de rabbım büyüktür diyorum ona sığınıyorum. Makarna pilav çok az tadımlık yiyorum beyaz ekmek binde bir şekerli içeceklerden mümkün oldukça uzak duruyorum tatlı gibi şeylerden ha canım çekerse yiyorum allahım bize yardım etsin sağ sağlım kucamıza almayı. Evlat acısı gibi yok rabbım kimsenin kolarını boş bırakmasın inşallah (amin). Biraz uzun oldu ama kusura bakmayın demem o ki irade çok önemli irade olunca herşey oluyor Allah’ın izniyle. Hayırlı akşamlar herkese 🤗🤗🤗