Havva123 KarayerAyyuce ayni durumdayim son 3 gun ne sanci ne agri hic bir belirti yok sadece bekliorum
KarayerAyyuce lilamom yalancı sancı, nişan vs hicbi belirtim yok. 2 gün önce kontrole gittim catı muayesini fln yapmadılar belirsizlik beni deli edecek
lilamom KarayerAyyuce devlete gidiyosan yapmiyorlar canim dogum basladiginda yapiyorlar malesef hicbisey bilmmk o acidan biraz sikintili ama kendini sakin birak stres geciktirebilir ama simdye biraz yalanci sancin olmasi lazimdi masallh sennki nazli olck herlde:)
KarayerAyyuce lilamom aynen öyle baya bi nazlı hemde 😅 evet devlet e gidiyorum canım özele gittim ekstra bi özen göremedim o yüzden devlete devam ediyorum
Aysaa 39+5im normal şartlar da tarih olarak doğuma iki gün kaldı ama pazartesi gününden beri açıklığım 2cm de ve ilerlemiyor sancılarım da yok yarın yine gidicem ne olacak bilmiyorum suni istemiyorum 😑😑
Elifff_BHMB Bende 39 haftalığım ve bendede hiç bir belirti yok beş gün önce muayenede 1 cm açıklığım çıktı ama sancım yok hala kasılmalar oluyor ama düzenli sancım yok bakalım ne zaman doğacak oğluşum 🥰🤔
lilamom KarayerAyyuce bende oyleyim ama dusunmemeye calisiyorum tabi belirsizlik korku heycan karismiyor degil ama napalim keyiflerine kalmis bi durum 😂
Premsesimvaar KarayerAyyuce ben varım 9 günüm var kasılma dan başka bisey yok arada geceleri sancılarım oluyor o kadad