Annesininaminesi Kızlar 33-2 haftadayım ve alt karnımdan yukarı doğru saçak görünümünde çatlak oluştu 😢😢😢çok kaşınıyor nasıl geçer acaba ya da geçer mi ki 🥴hakı yapı dediler başka önerisi olan var mı🤔
Zeynep9398 Bn bayağı bsy kullandım bana en iyi gelen kakao yağı oldu çatlağım var ama kakao yağı sürünce sanki hafifliyor Annesininaminesi
tubasd Annesininaminesi yeni catlaklari iylestiren kremler var internetten arastirirsan bulursun canim adini suan hatırlamıyorum. zeytinyağı yada sarikantoron yağı kullanabilirsin.ben vazelin kullanıyorum çünkü onun nemli tutma etkisi daha uzun sürüyor
Meltemmm61 Canım bnde nivea 'nin bebek yağını kullanıyorum oluşan çatlağa yapabilecek hıc bişey yok maaalesef olmaması için vücudunu sürekli nemlemlndirici sür
espalp Annesininaminesi kaşıntı varsa fenistil jel sürebilirsin bana doktor verdi. Kakao yağı çatlayana iyi gelmez de ilerlememesine yardım edebilir
espalp Annesininaminesi bi de benimkileri görsen harita gibi. Karnım sipsivri gerildikçe geriliyor çatlaklar kabardı bi de korkunç halde
Bushuz Ya benimde gogusumde catlaklarim olmusmaya baslamis bugun farkettim simdi eczaneden vazelin istedim petrol turevimi ne varmis onermem dedi aklimi karistirdi ben simdi ne kullansam acaba
bilnazo68o Annesininaminesi ben basindan beri ya bebek.yagi yada normal krem surdu. Karnimda hic catlagim olusmadi. Belimin iki yanina surmedigim.belli olmus iki yaninda kirmizi catlaklar var :// keske ilk basta surseydin
R_abia Annesininaminesi çatladıktan sonra yapacak bişey yok ama bundan sonrakiler için kullanbilirsin bana sağlık ocağındaki ebe badem hağı yada kakao yağını önerdi ama kakao yağı karsrma yapar badem yağını kullan dedi ☺️
25agustos Annesininaminesi çok geç kalmışsın. Ama yine de ne yaparsab yap çatlıyor. Yşne de nemli tut illa ki kakao yağı olacak diye bişey yok ama
AYsegulusal Annesininaminesi cnm ben internetten kakoo yağının iyi olmadığını okumuştum gene de araştır sen ben baştan beri zeytinyağı kullanıyorum 35 haftaya kadar çizik yoktu yeni yeni küçük küçük çizik ler başladı yani illaki çatlak oluşur sonuçta Kilo alıyoruz ben 15 Kilo aldım ama en az hasar ile atlatmaya çalışıypruz yani zeytinyağı tavsiye ederim