Minedemir15 Birprensesannesiii ecrin Allahın hediyesi demek kızım olursa adını ecrin koyacam anlamına değer bi isim
NaileK Kızım olcak olsaydı Asel koyucaktim çok güzel bir isim kuranda da geçiyor anlamida "cennetteki bal ırmağı "
Mlkemrecre Birprensesannesiii bi çok sürede geçen anlamı mükafat ödül olan Ecre ismini koyucaz canm❤️😍👼
El_mu Birprensesannesiii Fazla dinci?? O nasıl oluyor haram helaller belli namaz kuran sünnet belli aşırısı nedir mesela merak ettim?
Birprensesannesiii El_mu ya kumsal koyalım yok Kuran'da geçmiyor başka isim söylüyorum yok Kuran'da gecmiyor illa Kuran'da gececek müslüman ismi olacak ben hayatımda böyle bişe görmedim çocuğa isim koyamiyoruz en son Ayşe Fatma olcak
sevgitekes A_S_K biz elif nur koyucaz o gün biri sordu dedim sonra elifin anlamı yok diyo nur biraz kurtarıyor falan ama cinsiyetini bilmeden eşim demişti onu koyucaz
A_S_K sevgitekes Herşeyin başı Elif harfidir cüzde.. Nasıl anlamsız? Benim için Kuranda geçip geçmemesi önemli değil ben Türkçe isimler konulması taraftarıyım önemli olan anlamı güzel olsun. Benimde kızım olacak Dilek Ayla olacak 😍
sevgitekes A_S_K Bencede başı herşeyin biz istiyoruz koyucaz sizinki de Değişikmiş ama söyleyişi kulağa hoş geliyo 😊
beatiful_baby27 Canım Serra ismi hem Kuran'da iki ayette geçiyor hem anlamı çok güzel biz Serra koyucaz inşlah
Nursevincli Birprensesannesiii ülkenin yarısı asel eslem buğlem mina lina ikra - daha bi kaç tane daha var- oldu. Bir sürü isim varken 😐
Rabiatalan Birprensesannesiii ben kızımın ismini mila koyuyorum. Kuranda gecmiyor diye birde zeynep ekledim yanına zeynep in kurandaki anlamı babasının süsü demek😍♥️
[silindi] Birprensesannesiii bir Aişe, Fatıma ismini küçümseme! Ayrıca Kuran’da geçmek şart değildir manası hayırlı olsun yeter. Çocuğun isimimizden hakkını diğer tarafta soracaklar size. Dini konularda yorum yaparken bu kadar kolay asıp kesmeyin!
El_mu Merymerii Ben oğlum olursa aklımda olanları sayayım. Zeyd Yaser Hamza Musab Huzeyfe (ama anlamı silgicik demekmiş vazgectım) Ubeyde
Yavuzmusab Merymerii musab çok güzel bi isim ve güzel hizmetleri olmuş islama musab bin ümeyr Enes de var sahabe ismi olarak Ömer Hâlâ bu isimleri koymak devam ettirmek yeni musablar enesler ömerler osmanlar vs.. 😍😍
Esma_korpinar Birprensesannesiii nisa -ahlaki güzel kadın anlamında şuâra günes gibi parlayan anlamında ikiside hoşuma gidiyo benim balım