Deletedmom0043 Bu ilacı gebelikte kullanan var mı. Evde var dün kullandım burnum gece hiç tıkanmadı ama gebelikte kullanılır mı acaba
Mrv_mrv Deletedmom0043 Deletedmom0043 ben o burun spreyini hamile değilken kullanmama rağmen doktor çok tavsiye etmemişti kullanma demişti deniz suyu önermisti. Ama çok etkili bir ilaç burunu hemen açıyor
CerenAkbulut Deletedmom0043 ben kullandım hatta en memnun kaldığım şey diyebilirim, doktorum önermişti hatta. 1 haftayı aşkın kullanmayın ya da aralıklarla tekrarlayın diyorlar.
Ayse_Gul Deletedmom0043 kesinlikle kullanma benimde toza vs herşeye alerjim var ve hiçbir şey kullanamıyorum
Sweetblonde88 Ben burun spreyleri kullanılmıyor diye biliyorum. Sadece serum fizyolojik yada deniz suyu kullanabilirsiniz. İlaç rehberindem prospektüsünü okumanızı tavsiye ederim
Deletedmom0043 CerenAkbulut Mrv_mrv Sweetblonde88 CerenAkbulut Ayse_Gul Hazalpber Mervednr Esrabklmz valla kızlar deniz suyu çözüm olmuyor malesef bu ilacı dün kullandım ses en gece hiç uyanmadım ağzım açık uyumaktan dudaklarım çatladı burnumun kendiliğinden açık oldupu birgün yok
Esrabklmz Ben doktoruma sordum kullan hiç bişey olmaz dedi alerjik problemim var burnum sürekli tıkanıyo her gün kullanıyorum canım