Esraammar Merhaba kızlar güzel anlamı olan isim tavsiye edebilirmisiniz güneş toprak yaz bahar bu tarz isimler değil daha anlamlı islama uygun 🤗
Muallimehanim Esraammar Ben Zeynep koyucam nasipse. Eşimindr annesi o küçükken vefat etmiş. Yanına onun ismini ekliycez Zeynep esin olucak büyük ihtimal. Size tavsiye olarak Mihrimah Ecmel Vera(İkisininde anlamı çok hoş bir araştırın) Zeynep Meva Hafsa Hifa Aişe Hüma Meryem Amine
yorumcuanneniz Esraammar benim kız kardeşimin adı HÜMEYRA , cok akıllı sevimli 😊 isterseniz HÜMA, HAFSA , HİRA , AİŞE , FATIMA , ECEM , ZEYNEP , ZÜLEYHA , MİHRAN , MİHRİŞAH
mucizem_oglum benim kızım olsaydı meva koycaktm ismini anlamı cennetteki yeşil zebercetten biri olan Cennetül Meva
aslihanyilmaz Esraammar Canım ben Öykü Meltem koyucam öykü şimdiye uygun bi isim ama ilerki yaşlarında eğer isterse Meltemi kullanır diye. Sonuçta Öykü teyze kulağa pek hoş gelmiyo😂 Bence sen de böyle bişey düşünebilirsin
sevgitekes Esraammar bizde elif nur koyucaz inş eşim daha cinsiyetini bilmeden elif olsun dedi bende elif nur olsun dedim öyle kaldı 😄
Nehiripek İlk kızımın ismi nehir 28 haftalık ikinci kızım yolda oda İpek olucak nasipse 😍 naif isimlerden yanayım hep :)