Alinda 18 haftalik hamileyim hareketlerini ne zaman hissedicem hissetmiyorum korkuyorum normal mi ilk gebeliğim
Endil Alinda ilk gebeliğin mi benim ilk ve 22. Haftada hissetmeye başladım şu an 32 yim yani benim gibisin geç hissedeceksin belliki
Beyzanurlina Alinda ben zayıf oldugum için erken hissettim canım 15+5 gibi küçük pıt pıtları vardı sımdı 21 haftalıgız tabı guclendı sert vuruyo masallaah stres yapma anlık sana suprız yapabılır 🙈😍
Uzunyolculugumuz Alinda canim benimde ilk gebeligim bende hep acaba hissediyorumda anlamiyorum mu diye dusunuyodum ilk hafif hafif seyirme oluyo anlik bisey yani hatta dun gece uzanirken elimi karnimda dolastiriyodum birden bisey hissettim iki sefer onceki segirmelerin birazcik daha etkilisi cok sasirdim bende yarin 20 haftalik olucam bu arada
Kubraismail61 Valla bende çok korkuyodum bugün kalp atışlarını dinleyince rahatladım 19 haftalık olduk hala hissetmiyorum 🤭 ebe kişiden kişiye değişir dedi bide ilk gebelik oldugu için ilerleyen haftalarda duyarsın dedi içime su serpildi.
Bertug-Tugberk-Mom 21-22 haftaya kadar hissetmemek normalmiş ilk gebelikte. Doktor şakın endişelenme bu haftalara kadar duymazsan demişti 👍 merak etmeyin biley yoktur Allah’ın izniyle 🙏
Alinda Ay ilk gebeligim resmen psikolojim bozuldu hep aklımda en son doktora gittiğimde bebek de sorun yok sorun Anasinda demişti 😂😂🤣 fazla pimpirikleniyorum sanırım yarın kontrolum var
Beyzanurlina Alinda olabılır canım yakında hissedersin acele etme 58 kiloyla hamile kaldım 21 haftalıgım kilo almadım düşün🤣
Eceyavuz Ben 22 haftamda hissetmiştim oda çok cok az kelebek uçması gibi içimde pıt pıt oluşuyordu okadar 24 den sonra da cok şükür tekmelerini hissettim
Esraesrasoner Suna_Aysal 7/24 dinlemicen sadece günde ya da iki gunde bir 1 dk filan çok alan kişiler var zararı olsa kimse almaz bence nette arastir bak çok alan kişi var
Rbysf Alinda net olarak 21 22 haftalarda hisseder siniz 18 19 gibi haftalar da tam anlayamazsiniz normal bisey
SevdaLinkaaa Ben 22.haftada hissettim,kilo ile ilgisi olduğuna inanmıyorum ,zayıfım ama o vakte kadar hissetmedim. Asıl tekmeyi yiyince anladım o güne kadar hissettim sandıklarımın hareket olmadığını . Rabbim en kısa zamanda nasip etsin size de inşallah.