Gndgd33 Dünden bu yana artan kasılma ve bel ağrısı 38+2 haftaligım şimde gözümün önünden boyle parıltılı şeyler gecip durdu midem aşiri bulanıyor ne oluyor yasayan var mi
R_abia Gndgd33 benimde gözümün önünde öyle prıltı şeyler geçince tansiyonum çok düşüyor takip edip fsrkettim sende bi ölç mideni tutucak şeyler yemeye çalış çubuk kraker falan ama doğumunda yaklaştığından olabilir ağrıların zamanı gelmiş artık ☺️
Enl Gndgd33 canım hamilelik zehirlenmesi olabilir bu belirtiler doktora gitmelisin bebeğin iyi mi durumu nasıl için rahat etsin
GulinMert H8c bir fikrim yok daha 9 haftalık hamileyim Senin yerinde olsam doktora giderdim Kimse bilemez doktordan daha iyi
Gndgd33 M-Ali canım yemeğimi yedim de affedersin az demin cıkardm hepsini aç değilim kusuyorum cok fena oldum ya
Gndgd33 tugcakkn bebegim hareket ediyor ama iyi gibi kusma şiddetli biraz daha beklim gecmezse gidicem tesekkur ederim
R_abia tugcakkn gebelik zehirlenmesi gıda zehirlenmesi gibi bişey değil ama tansiyon yüksekliği şiddetli baş ağrısı ödem idrarda protein olması lazım
tugcakkn R_abia gözlerde şimşek gibi bişilerden bahsediyorlar bende doğum yapmadım henüz ama doğum zamanınız da gelmiş en ufak bir belirtide bile hastaneye gitmek lazım diye düşündüm
R_abia tugcakkn gözlerde şimşek yazmamış ufak parıltılar olduğunu söylemiş bunu bende yaşıyorum ve tansiyonum düştüğünde oluyor bunu ancak tansiyon takibi yaparak anlayabilir tek başına bununla gebelik zehirlenmesi diyemez yani.
Gndgd33 R_abia Enl R_abia kızlar hepinize de çok teşekkür ederim doktora yazdım Bi cevap verse içim rahat edecek ama görmedi daha zaten geçmez ise eğer bende hastaneye gideceğm