Hicranatov EmineGungorMutlu DilanArslanSahin valla çok teşekkür ederim Allah razı olsun sayenizde çok rahatladım dedikleriniz çok mantıklı annelerimiz zamanında ultrason falan yokmuş hepside normal doğurmuş Allah bebeğimizi vucudumuza göre yaratıyor çok dogru bende hiç stres yapmıycam artık bekliyorum demekki vakti gelmemiş vakti gelince dogururuz elbet 😌
EmineGungorMutlu Hicranatov kesinlikle oyle.. 😊 cok sevindim rahatlamana.. Insallah hepimiz Saglikla aliriz kucagimiza 🙏💐
Kaderbala Hicranatov Benim bebeğimin kafa genisligi haftasına göre 3 hafta önde görünüyordu doktor kafası büyük dedi 3500 gramla normal dogurdum
Hiram1905 Hicranatov bnmkininde başı buyuktu 4115 kilo normal dogurdm sezaryanin adı bile geçmedi normal olabiliyosa normal olsun çok zor ama sonrası çok rahat
Hicranatov Hiram1905 maşallah canım inanıyorum inşallah bende yaparım normal dogum sizin kaçıncı haftada oldu doğum suni sancı gerekti mi ?
Hiram1905 Hicranatov 38+6da oldu ilk doğumum olduğu için hastaneye erken gittim suyum geldi ama 1 bardak kadar oraya gidince suyumu patlattılar qcilmam 1 cm di suni sancı verdiler 7 saate dogurdm