ATs1 Bebeğim 4 buçuk aylık ve ben sadece iki kilo aldım görenler hamile olmadığımı söylüyor bende korkmaya başladım acaba bebeğim mi gelişmiyor . Yardımcı olur musunuz
Ozgehasan ATs1 normal canm benimde öyle 23 gün kaldı doğumuma gören herkes daha çok yeni gibi diyor 😊 gobegim hala yok la var arasında 😅
Esradgc ATs1 korkma canım o aylar benimde öyleydi hiç belli olmuyordu şimdi 8 buçuk aylık hamileyim karnımı zor taşıyorum 🤣🤣 ve bebeğin gelişimide önde 😉kafana takma normal
Ece34_ ATs1 Görenler istediği kadar hamile olmadığını söylesin bunu en iyi bilen kişi sensin o yüzden fazla takılma derim, ayrıca kilo almak göbekle pek bağlantılı değil doktorunu dinle bence :)
ATs1 Ozgehasan rahatladım normal bişey o zaman bu doktor kilosunun be boyunun iyi olduğunu söylüyor ama karnıma dokunuyorum yok gibi endişeleniyordum
Snglmhmt Doğuma 10 gün var kimse hamile oldugumu anlamıyor bebek neremde hala bende anlamış değilim ama daha çok erken karnının çıkması için
Emibra ATs1 Sen gbiydim bende herkes oyle diyor benmde yeni yeni belli olmaya basladi 5 bucuk ayligim herkes bir olmuyor canim takma kmseyi bebegin gelişimi iyiyse
Muallimehanim ATs1 Ay bu millet ne olsa der. Ben 29 haftalığım daha yeni yeni belli oluyor karnım ve sadece 3 kilo aldım. Bebeğin gelişimi iyi olduğu sürece sorun yok
Iremgokce ATs1 bende aynıyım 19 hafta 3 kilo ama bebeğim haftası ile uyumlu hem kilosu hem boyu.karınla bebeğin hiçbir alakası olmadığı için burdakiler ne dese farketmez doktorunla görüşüp uyumunu sen takip ediceksin insanları takma bünye meselesi