1267kader merhaba hanimlar 25. 3 hafta gebeyim doktor suyumun az oldugunu soyledi basina gelen var mi acaba
Bdjd 1267kader ben 12 haftayim banada soyledi serim taktim birde bol bol sivi tuket soyledi bir ay sonra yine konturolum var
Aleww 1267kader Benim de gebeliğimin başında suyum azdı, bol bol su iç ve dinlen dediler. Çok şükür sonradan normale döndü canım, sen de içini rahat tut bir de havuç suyu öneriyorlar ama tüketirken dikkat et fazla a vitamini de iyi değil.
Elifdddd 1267kader benımde az canım cok korkuyorum karnımda bısey olmasına 😢azalmıyorsa takıpteyım ama sureklı azalıyormu
1267kader Bdjd bende gttim acil gelmn lazm dey8nce cok az dedi hic kalkma yurume yatmam gerekiyo dedi duzelir miki acaba
Aleww Bdjd doktorum bol bol su iç dedi, havuç suyunu İbrahim Saraçoğlu’ndan duydum hatta bende katı meyve sokacağı yoktu ben havuç yiyordum günde bir iki tane ufaklardan
NaileK 32 haftaligim bu hafta banada suyun biraz azalmış dedi.ama başka bişey demedi şunu yap bunu yap die 😴
Elifdddd NaileK 1267kader oyle yapıyorum su 3 şt hep ıcıyorum ama hareketlerime dikkat et diyor ama gunu gununu tutmuyor
Colak Benimde o haftalarda öyle olmuştu günde 3 litreden aşağı su içmedim dinlendim hep doktora sorduğumda bilimsel çok açıklaması yok ama havuç suyu içebilirsin demişti suyunu içemedim ama hergün havuç yedim 1 haftaya düzeldi.