Mutlu_anne2 Benim dé karışık hatta hiçbir hastane yi bilmiyorum 1 hafta önce mamaka taşındım suan yozgat tayin bayram için döndüğüm de kontrole gitmem lazım ama hangi hastane hangi doktor bilmiyorum bana yakın olan iyi bir hastane varsa onerinizi beklerim 😍
Zeynepdefne23 Mutlu_anne2 valla eger 2.5 ayliktan onceysen ankara universitesi tip fakultesini oneririm herkes cok memnun ama mamakta diye gitmedim bana cok uzakti.
Zeynepdefne23 Mutlu_anne2 10 yada 12 hafta diye biliyorm arayip sorman lazim.. Tip fakulteleri belli bir zamandan sonra kabul etmiyorlar, bu yuzden ben gata ya gidecegim kafami karistirmak istemiyorum daha fazla 🤣
Yyf Zeynepdefne23 valla ben memnunum doktorlar ilgili tabi doğumda denk gelecek doktor şansa kaldı bakalım
gamze2208 Asel--- refakacti kabul ediyolar sanci odasi tek kisilik dogumdan sonra ciktigin odada tek kisilik cunku benim arkadaslarim ve akrabalarim orda dogum yaptilar
Ikra_47 Ikra_47 evt ona gidiyorum ama doğumganeti hiç bilmiyorum o yüzden biraz korku var ıraya giden varmı şuan yada doğum yapan
CicekGirayBysl Senadmrts küvez yok şuan evet ama bi kaç haftaya gelecek ben de 4 gün önce Doğum yaptım orda herşeyinden memnun kaldım saolsunlar doktorundan hasta halıcısına kadar çok ilgililer
papatyaannesi1996 CicekGirayBysl şehir hastanesi nasıl sizce bide nasıl gidiliyor abidinpasadan bilginiz var mi acaba teşekkürler simdiden
CicekGirayBysl papatyaannesi1996 4 gün önce Doğum yaptım gayet memnun kaldım zaten daha önce dediğim gibi kontrollerim de ordaydı. Yeni doğan ünitesi Yook oda bir iki hafta içinde taşınıyor Zekai tahir. Malesef dediğiniz yerden nasıl gidilir bilmiyorum ama sıhhıye den falan gidebiliesiniz sanırım
papatyaannesi1996 CicekGirayBysl teşekkürler 😊 zekai tahir gelirse yeni doğan uniteside gelir o zaman 😇 INSALLAH bu ârada hayırlı olsun güle güle buyutun hayırlı evlat olur INSALLAH 😇😇😇
CicekGirayBysl papatyaannesi1996 tşk ederim Allah raZı olsun darısı sizlerin başına inşallah. Evet Zekai tahir geldiğinde tam teşekkül olacak kadın Doğumu ve çocuk Hastanesi
Berna9 papatyaannesi1996 ben zekai tahir takipliyim doğumum muhtemel 6 hafta sonra geçen kontorlde doktoruma sordm 1 aya geçer diyorlar dedi bakalım muallakta kaldm doğumuma denk gelicek taşınması :/
CicekGirayBysl Tutkuuu iki kişilik odada kaldım rahattım arada perde var banyosu var. Tek kişilik odaları genelde enfeksiyon riski olan hastalara veriyorlarmış. Ücretle tutmak istedim ama olmadı.
gokturknannesi CicekGirayBysl merhaba şehir hastanesinde tek kişilik oda ücretini soracağınızı soylemissiniz sordunuz mu acaba tek kişilik oda ücreti ne kadar?
CicekGirayBysl gokturknannesi sordum ama ücretle vermiyorlarmış canım. Bem Doğum yaptım iki kişilik odada üç gün kaldım. Tek kişilik odaları enfeksiyon riski olan hastalara veriyorlarmış. İki kişilik odalarda rahat arada Perde var bi tek ziyaret saatlerinde sıkıntı oluyo diğer kişinin erkek tarafı falan geldiğinde perdeleri tamamen cekiyorsun.