Sldalpay Kerem_alyadua haftasıyla uyumlu hiç endişelenmeyin🤗 , 30. haftada bebeğinizin boyu yaklaşık 40 cm , ağırlığı 1.300 kg ağırlığındadır
Kerem_alyadua A_S_K 29 haftalıkken 1 kilo 350 grmdı sanki 1 haftada az kilo almıs gibi geldi kiloları kendime alıyorm galiba
EkGizemes Ben de şimdi gittim kontrole 28+5 1.343 gr 38 cm normal dimi ilk gebeliğimde kızım çok küçük doğmuştu yeni doğan kıyafetlerinde bile kaybolurdu umarım iyi gider kilosu 🙏🏻
Kerem_alyadua Hllswm geriden gelmiyor tam haftasıyla uyumlu cıktı doktrda normal dedi ama insallah bundan sonra daha cok alır
Kerem_alyadua Sldalpay saol canm insan ister istemez endise ediyor saglıklı olması daha önmli tabiki ama azck tosbiş olsa fena olmaz
minikkurabiyem2019 Sldalpay benımde 30 dayken 1485 gramdı 38 cm di sadece bacak boyu 29+3 günlük cıktı dedim geriden mi geliyor 🤔 bir kac gün olması sorun degil dedi dr kafama takılıyor yınede
minikkurabiyem2019 Kerem_alyadua 30+0 dayken 1485 gramdı 38 cm di dr gayet normal dedi seninkide normal bence
minikkurabiyem2019 Kerem_alyadua önce saglıklı olsunlar tabi ben sezeryanım cok beklemeyız yanı o yuzden en az 3 olsak iyi olacak ilk oglum zayıf oldu işlh bunda biraz daha toparlarız
Kerem_alyadua minikkurabiyem2019 benmde sezeryan canm benm oğlumda 35 haftalık 2270gram doğdu 2 kiloya düstü yani wn azından 3 kilo doğsa diyorm bende