Benimcanimoglum_55 Bebeginiz için alışverişe başladınız mı erken mi ben hic bişey almadim ama çok almak istiyorum zaman geçtikçe sabirsizlaniyorum siz neler aldınız nasıl geçiyor hamilelik 😌🤗
Sahreyldrm Benimcanimoglum_55 başlamadım ama artık birkaç parça bişey almak istiyorum ilk kızımda erken doğum yaptım bu kızımda da olabilir diye erkenden alıp yıkayıp utuleyip çantayı hazırlarım 28-29 gibi
yorumcuanneniz Benimcanimoglum_55 valla bende 23 haftaligim ama nereden başlayacağımı bilemiyorum sadece isimli hastane çıkışı sipariş ettim :)
momof3 Benimcanimoglum_55 23 haftalığız alışverişe başlamadım 🙈 Sadece indirimden 10’lu hastane çıkışı aldım.İkinci bebeğim olduğu için Zaten sadece bir kaç kıyafet alacağım Ve oda yapacağım 😌 Şuan önceliğimiz oda yapmak 🌸 Daha zamanımız var yeterki sağlık olsun 🙏🏼💕
Benimcanimoglum_55 Gizemhayal_ yaa 🤗 ne guzel bende alayım diyorum ama az daha büyüsün diye bekliyorum ..
Benimcanimoglum_55 Badevehande çok iyi ben daha hiç bişey almadim ama artık başlamak istiyorum kıyafet biberon filan
Badevehande Benimcanimoglum_55 ben hamile kalmadan önce alıyordum hoşuma gidiyordu bide örgü örüyordum vakit geçsin diye onun faydası çok oldu zaten kalınca annem ablam kaynanam felan kıyafet aldılar sende yavaştan başla canım zaten başlayınca durduramıyorsun 😅😍
Sbh Valla helal olsun kızlar ben 29 haftalik hamileyim daha çanta hazr değil oysa yedinci ay bitince hzr olmali
Badevehande Benimcanimoglum_55 alacak şey çok canım maddiyata birden yüklenmiş oluyor insan herşeyi sona bırakınca