flz355 Deletedmom3 Devlette yapılıyor mu bılmıyorum ama adet bıtımınden bır ıkı gun sonra en ıdeali. Zaten hamıle olmadıgınızdan kesın emın olmanız adına adet btmnden hemen sonra cekılıyor genelde. Bende cektırdım adet tarıhımde aradım ve bttılkten bır gun sonra gıttım .
flz355 11bsb Bende echomarda cektırmıstım. Eskıden baya acılıyms sanırım baya korkmustum okuduklarımdan ama gercekten sıfır acı. Çok memnun kalmıstım. Ve ondan mıdır blmem ama bende o ay hamıle kaldım :)🙏🏻
Busra006 Mrv21 Bende kolay bişey sanıp tek başıma gitmiştim normalde hastaneye yalnız gitmem asla ama insan bilmeyince hata yapıyor 🤦🏻♀️ Allahtan sonuç verince değiyor diye düşünüyor insan 😊
Busra006 Mrv21 Bende kolay bir şey sanıp tek başıma gitmiştim hastane evime çok yakın hemen halleder gelirim diye ama düşünmediğim kadar zor bir şeymiş 🤦🏻♀️ Sonuç alınca çektiğin acıya değiyor Allahtan 😊
Deletedmom3 Nesexx doktor sadece fsh istemis onunda sonucu guzel cikmis acaba fsh kotu oluncami amh istiyor benimde hic bilmedigim konular bunlar tesekkur ederim cevabiniz icin 😊
Ozlemkdmrcl Mebos evet anestezi bile gerek görülmüyor ben onca duyduklarımdan sonra çok korktum bir baktım 5 dk içinde bitti dediler
Busra006 Ozlemkdmrcl gerçekten çok şanslısınız o zaman, çok şaşırıyorum ağrısız oldu diyenleri görünce ben bayılıcam sanmıştım😄
beyazguvercinim33 Deletedmom3 adet kaçıncı gün unuttum bende yaptırmıştım 4 sene önce ama tıp fakültesinde yaptırmıştım sizde araştırın
Deletedmom3 Nesexx kusura bakmayin valla burdan soruyorum surekli ama arkadasimin amh bakilmamis diger testleri guzel esinin de iyi. Boyle olup amh dusuk olabilir mi sizin sadece amh mi dusuktu?
Nesexx Benim diğer testlerimde iyiydi ama amhım düşüktü zaten amh yumurtlama oranıyla ilgili bir test diğerlerinden farklı amhı araştırma hastanesinde yada sgk da yaptırabilir