Cansuchem Kizlar benim göğüs agrım hiç kalmadı korkuyorum bebeğe bişey olmuş olabilir mi mide bulantimda bitti daha önce bebeğimi 7 haftalık kaybettim o zamanda bir anda kesilmişti şimdi kan sulandırıcı iğne kullanıyorum bu hamileligimde
ekara Cansuchem bende şuanda 5 ayı geçtim göğsüm ucu falan benimde zaman zaman düşüyo. Onunla gebeliğin hiçbir alakası yok. Hiç korkma bir kere oldu diye bir daha olucak diye bir şey yok. Benimde ilk çocuğumun kalbi durmuştu ve kontrole kadar anlamamıştım. Şuanda çok şükür 5 ayı geçirdik. Seninde herşey yolunda olucak merak etme korkma boşuna kendini endişelendirme.
Ay-Bek Cansuchem Merhaba benim de 6 haftalık bana da aynıları oldu 2 kere kürtaj oldum. Doktoro gittiniz mi? Yarın da benim randevum var. Bu üçüncü hamileliğim sadece 4000 oksapar kullanıyorum. Aspirin kullanmıyorum
Cansuchem ekara cok teşekkür ederim cevabin icin böyle yaşamış olanlardan duydukça moralim düzeliyor inan elimden gelse ultrason aleti alicam 😊
ekara Cansuchem bende ilk aylarda hep öyle oldum sürekli doktorlardaydım şimdi ara ara bebeğimin hareketini hissedince rahatlıyorum.
Meryem14 Bende oksapar 4000 ve bebe aspirini kullanıyorum.11.haftadayım önceki gebeliklerim 6.haftada gelişimleri durdu.