Hll 112 canm bu haftada daha cinsiyeti bile olusmuyor ki allah askna ne tahmini. 12.haftada netlesiyor onda bile yanlma olur diye söylemiyor bazi doktorlar.
MerveKrmz 112 tahminde bulunamiyorum yani pek anlamiyom da cok seker degil mi ya benim ilk usg fotoma benzettim masallah annesi🤗😍
Hamd_olsun 112 hiç tahminim yok inşaAllah gönlündeki olur. Bende 9+5 im çok merak ediyorum bakalım inşaAllah
Ceyfer 112 kese yuvarlaksa kiz yayginsa erkek derler. Sizin erkek gibi ama tabii ne kadar doğru bilemem 😊 ama benim yaygındı oğlum oldu 🤷🏻♀️
Deletedmom3 Canim beni yanlis anlamani istemem ama bebisinin fotografini burda paylasmasan iyi olur millet birbirine sariyo kimin ne gozle bakacagi belli olmaz rabbim korusun o daha cok savunmasiz
Zade 112 Canım o teoriyi de anca uzman Dr lar yapabilir .. burada ki anne adayları genelde çıkıntı var mı yok mu ona göre tahmini şeyler söylüyor .. teoriden haberlerinin olduğunu düşünmüyorum :)
112 MerveKrmz biz de ilk defa bu kadar net gördük çok teşekkür ederim eminim sizinki de çok tatlıdır Allah hepsini bize bağışlasın ☺️
112 savran Ceyfer Hamd_olsun Seymanur234 Cnncyn Teşekkür ederim hanımlar gönlümden geçen kız ama herkes erkek diye tahminde bulundu bakalım ne olacak 😂 gerçekten öyle hatta ayaklarını hareket ettiriyordu ultrasonda 😂 inşallah hepimize sağlıkla gelsinler
Seymanur234 Sey duymuştum ben 8haftada flan oldumu ultrasonda bı şekil yoksa kız belli bir şekli varsa erkek demişlerdi ama ne kadar doğru bilmiyorum 😅 benimde 10+3 bende çok merak ediyorum
savran Bende 9+4 teyim iki gun once doktotdaydim masallah sekli cok belli kafasi vucudu'benim hic bi sekli belli degil nrresi ne belli degil 🤔hayirlisi oldun erkek hissettim 😊
ant2602 112 daha cinsiyet için çok erken kuyruk kısmının gelişimi bile bitmemiş. Ben 11 haftalığım kontrolde sordum doktor şuan çok erken dedi. Bence biraz beklemen lazım. Çok erken daha
Denizz03 112 bence erkek canım benimkide bu şekil duruyordu ve 21 haftalık erkek bebek annesiym cinsiyeti öğrendiysen net cevabı yazarmısn merak ettim ❤️😊