Dilarasavull44 Arkadalar yarın kan vericem bu mübarek günde lütfen dua edin benim için inşallah hamileyimdir 🙏😚🤲
[silindi] Dilarasavull44 Rabbim sana en kısa zamanda sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin canım 🙏🏻
mmrv Dilarasavull44 İnşallah hamilesindir.. Bu mubarek gunde rabbim kucagini doldursun, aratmasin insallah.❤️
KukyFurMama Dilarasavull44 Rabbim gönlüne göre versin canım, Allah kucağını boş bırakmasın şu mübarek günün hürmetine sana sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin
Dilarasavull44 Fadime3543 adeten 16 gün sonra yumurtam çatladı bu gün 11 gün adetime 3 gün var 10cu günde test yaptm çıkmadı
Fadime3543 Dilarasavull44 benimde adetime üç gün var bugün test yaptım çıkmadı umudum kırıldı 😭aslında belirtilerde çoktu 🤦🏻♀️Rabbim inşallah nasip etsin 🙏
Deletedmom090 Dilarasavull44 rabbim bu guzel cuma da ve kurban erefesinde sena hayirli bir evlat nasip etsin yuzunu guldursen hamileysen şayet sağlikli kucagina almayi nasip etsin aminnn
Deletedmom090 Dilarasavull44 send3 bana dua et dilara ismim aide bana da rabbim hayirli ve saglikli bebek nasip etsin
Dilarasavull44 Fadime3543 bence daha erken seninki adetin geçmesini bekle çünkü geç yumurtlamışsın ben adeten 16 gün sonra yumurtladım bu gün 11 gün