Cigdem30 Az once saglık ocaginda ucretsiz olarak verildi bu kan ilacı vegaferonu kulanan varmi iyi bir ilaçmı ucretsiz verilince kararsiz kaldim yan etkileri vs varmki 🙄 kulansami kan ilacimda yeni bitti doktor randuvuma 2 hafta var
CerenAkbulut Cigdem30 ben kullanıyorum, doktorum zamanında mutlaka kullanmamı söylemişti, 4 aydır falan kullanıyorum, hiç bir yan etkisini falan görmedim. Sadece kahvaltıdan 1 saat sonra falan almanız gerekiyor, süt ürünleri ile etkileşime girmemesi için.
Akademisyenanne Cigdem30 ben kullaniyorum. Gayet de memnunum. Doktorum kullanmayi ihmal etme demisti. Kahvaltidan sonra iciyorum bir tane. Yalniz saglik ocaginin D vitaminlerini kullanamiyorum. Midemi alt ust ediyor. Size de dokunursa Ultra D vitaminini alabilirsiniz eczaneden. Minicik bir hap. Onunda aksamlari kullaniyorum.
Sncem Cigdem30 bende sağlık ocağından alıp kullanıyorum iki aydır bilseydim verdiklerini önceden kullanirdim
Elizan06 Canım ben aldım kullanamadım kabız ve dışkı siyah oluyor. Gynoferon kullanıyorum bir yan etkisi yok tavsiye ederim
Cigdem30 Elizan06 canim ozeldeki doktorumun verdgi kan ilaclarida siyah diskı yapyor kan ilaclari hepsi oyledir bence 😅
Akademisyenanne Cigdem30 evet tabi gerekli. Bebek ilk uc ay annenin depolarindan kullaniyor. Sonrasi icin hem d vitamini hem demir ilaci almak gerekiyor. Yoksa kemik agrilariniz vs olur. Saglik ocaginin vermesi gerekiyordu.
Sermec Canım benım 4 ay önce bir düşüğüm oldu onda hemen 5. Haftada başlamıştım özelde ki doktorum biz genelde onu 3. Aydan sonra başlatıyoruz dedı sımdı kullanma demişti
Dniiz Kızlar merhaba bana doktor aç karna iç dedi siz kahvaltıdan sonra diyince bi şaşırdım üzerine de aç yazmış
Cigdem30 Dniiz canim farktmior banada ac karna hep.verildi ama gece.uyumadan once hep ictim doktorda saknca gormedi zaten midesi hasas olanlar ac karna icemiyor veya butun gun etkisi altinda kalanlar icin gece uyumdam once tavsiye edilebiliyor
Minikkimyager Cigdem30 kan değerlerim normal olmasına ragmen dahiliye doktorumunda dahil önerdiği ilaç.doğumdan sonra kan değerlerinin normale dönmesi zor olduğu için kullanman gerektiğini söylemişlerdi.hepsinin içeriği aynı .dışkıda koyuluk yapıyor.mide bulantısına rastlamadım.genelde yatmadan önce içiyorum .
espalp Cigdem30 onu kullanmaya başladım ellerim şişti açılıp kapanmaz oldu. İlacı bıraktım 4 günde geçti. Sonra başka bi kan ilacı içtim yine aynı şey oldu 🤦🏼♀️ Hala içemiyorum kan ilacı
espalp Cigdem30 evet 32+2’yiz kan değerlerim sürekli takip ediliyor mecbur kalana kadar içmiycem kan ilacı doktor öyle dedi bakalım 🤦🏼♀️🙏🏻