As_1 25+2 hamileyimm ve kurt var karnimda yaşayan varmıı arkadan çok kötü kaşıntı yapiyor doktorumada soyleyemiyorum bilgisi olan cvp verrmii nolurr
Zulubik As_1 ilk söylemen gereken kişi doktorun. Sağlık sorunu bu ne var bunda. İlaç veriyor gidiyor hepsi.
_Merius_ As_1 canım çiğ kabak çekirdeği yemen lazım anında döküyor h3men sor doktoruna valla bayram girmeseydi ben yollardım sana bende var nerde oturuyorsun izmirdeysen de bi şekilde ulaşırdık birbirimize
As_1 sevval55 tsk ederim tamm hemn soylycgm ama şuan tedirgin oldum çünkü önceden ara ara oluyordu ama hamile degldim tabi bi gün ilaç iciyorum geciyor andazol icyrdum
Samurayy Samurayy verir dmedim verebilir dedim doktorunuza sorun bunda cekinilcek bisey yok saglik bu bunun ayibi olmaz
sevval55 As_1 kurt sizin yediğiniz besinlerdeki vitaminleri emer sizi bitkin hale düşürür yıllarca çektim tuvaletimle beraber geliyolardı bence yinede bi gittiğinizde detaylı anlatın
As_1 _Merius_ ayy canım benim ya cokk tskk ederimm ben hatayliyim 😘ama ben bulmaya calisacgm nerden bulabilirim acaba ama
_Merius_ As_1 kuruyemiscilerde bulabilirsin canım bayramdan sonrası için de eve dönünce ben sana yollarım 😊
Cansu-asaf As_1 canım eğer makatında çok kaşıntı yapıyorsa sadece sirkeyle pamuğa tampon şeklinde yap direk kesiyor