Merveksgn Merhaba hamisler , 20. Haftamdayim bugun doktora gittim ve doktorum laterel ventrikulun 10mm oldugunu soyledi , max 10 mm olmasi gerekiyormus yani biz sinirdayiz ve daha buyumemesi gerekiyormus .. bu durum basina gelen var mi acaba ?
Sebla55 Merveksgn o neki burda tıp dili anlayan olcagını sanmıyorm açıkla sor bence ıns kötü bise deıldır
Merveksgn Sebla55 bebein Sebla55 beyin omurilik sivisiymis 😳 Bende pek bilmiorum doktorda cok aciklama yapmadi malesef
Nesekaya Efil merhaba arkadaşta olan dert bendede var aynı ölçüde ama herhangi bir küçülme vs olmadı perinatoloji için randevu alacağım
Efil ozgecg evet çok korkuttu bizi gittiğimiz perinatolog. Allah binlerce kere kahretsin onu. Ağlaya ağlaya çıktık hastaneden 3 doktora gittim aynı gün 3ü de yalanladı
Efil ozgecg kesinlikle küçülme olabiliyor ben de sağlık çalışanıyım. Kitaplar olmaz diyor fakat oluyor. 10.6 dedi bize. Meğer 7.55 imiş. Sırf nifty testi yaptıralım o da bizi yönlendirdiği yerden komisyon alsın diye öyle demiş. Sana kaç dedi
Efil Efil sınır 10 imiş. Fakat şöyle bir durum var. 10-12 arası hafif izole ventrikülemegoli. Yanı doğuma kadar düşebiliyor, ayrıca sana tam olarak ne dedi dr?
ozgecg Efil bizim ki 8.5 mm Düşer mi bilmiyorum açıkcası neden olduğunu da bilmiyorum. Dünden bu yana cok üzülüyorum
Efil ozgecg lütfen üzülme 8.55 hiçbi sorun yok demektir. Allah aşkına doktorun ne dedi bu sonuca yorumu ne oldu çok merak ediyorum ? Nifty mi istedi?
Efil ozgecg bak çok iyi anlıyorum seni ama ben bu konuyu çok araştırdım. Her şey Allah'tan tabi ama düşme de oluyor çıkma da değerlerde. O yüzden stres yapma ki sıkıntıya girmesin bebeğin