Zulubik Ezgievrenn geç döllenme geç yumurtlama demek canım. 14. Gün filan normal yumurtlama sayılıyor. 16-17 ve daha sonrasına sarktiysa geç döllenme. Seninki nasıldi?
Tugce1803 Zulubik geç döllenme geç yumurtlama demek değildir. Döllenme süresi 6-12 gündür bu süreden fazla bir zamanda bebek tutunduysa buna geç döllenme denir. @Ezgievrenn
Akduygu Ezgievrenn benimde hiç belim ağtımaz normalde belim ağrıyodu ve ateşim vardı kan testim 1.20 çıktı adet günüm bugün henüz adet olmadım
Guul Ezgievrenn seninle ayni gun yumurtlamisiz 🙈 benimde 27siydi.. Benim ilk baslarda basim cok agriyordu oda gecti suan belirti falan hic bisey yok oturup bekliyorum inslh hamileyizdir 🙏
Ekim8 Ezgievrenn telefondaki yumurtlama günü yanlış oluyor ama bunada dikkat et ben de hep takip ederdim ama sonra birgebeningunlugunde ebru yu gördüm Instagram da ve onun sayesinde ovulasyona başladım çok şükür 31+3gunluk hamileyim
Ednrr Ezgievrenn canım benim dönebbilir ben adetim 7 gün geçti yşne teste gözükmedi 10 gün geçti kanda 21.40 çıktı geç yumurtlama oluyormuş