Çok fazla birşey yazılamaz bence bu anlara. Ben anlatabilecek bir kelime karşılığı bulamadım çünkü daha. Daha 2 gün önce karnım da büyüttüğüm , hamilelik haberimi daha yeni verdiğim, hop daha karnım çıkmadı hadi çık çık diye beklediğim derken derken şimdi yanımda uyuyan bir küçük adam var.
7 Ağustos bitti gece 12’yi geçtik 8 Ağustos girdik saat 02:40’da bana bakan bit çift göz gördüm. Kucağıma yatırdıkları an , sustu. O beni izledi ben ona baktım sanki yıllardır yanımdaydı. Öyle tanıyan gözlerle baktık birbirimize. Diyorum ya anlatmak istiyorum ama bir o kadar da anlatamıyorum işte 🤷♀️😅
Evlendiğim gün çok özel ve güzel hatırlarken şimdi yıllar geçse de bana hatırlatacak bir nişanesi daha oldu. Hoşgeldin iyi ki o gün geldi biz anne ve baban olarak birbirimize en güzel hediyeyi verdik sayende oğlumuz 👶🏻♥️
Ve son olarak normal Doğum yaptık. 2 tane dikişim var. Burada doğurmayı bekleyen kim varsa hepinize mutlu ve sağlıklı doğumlar diliyorum. Ve kendinizi hep pozitif hazırlayın çok şükür ben gerçekten güle güle Doğum yaptım 5 içerisinde. Sancılarım 2 dakika da 1 geldiğin de bile hissetmiyor ve ebeler gelip gidip “Sen hala mı sancı hissetmiyorsun” diyorlardı çok güzeldi herşey 😅 8 cm açılmam olmuştu ve ben hala ayaktaydım ve hiç bağırmadım. Çünkü hep kendime ne olursa olsun herşey çok güzel olacak oğlumuza kavuşucaz dedim. Sona geldik masaya alındım ve 3 ıkınma ile de oğlumuza kavuştuk. Sütüm de geldi oğlum doğar doğmaz emdi çok şükür bin şükür.
Nasıl hissederseniz onu yaşıyorsunuz. O yüzden hep mutlu olmayı isteyin ve ona inanın ve inandığınızı yaşamanız dileğimle 🙏🏻💫💫 Sağlıcakla kalın 🙋♀️♥️