Ozgemlym Zumer evet ya hala tatlı yemek istemiyorum 😂 ekşili acılı şeylere agzımın suyu akıyo gibi oluyor 😍
Hamileanneler_25 Zumer Ben kızıma hamileyken 5 aylıkken ayrıntılı ultrasonda öğrendim kız olacağını kızlar geç gösterir derler doğru galiba şimdi 12+3 bugün doktorm %80 erkek dedi bakalm yanıltmazsa 😊
Mom72626 Ayse2161 benim kızım poposu hala sağ tarafta sıpa Doğum pozisyonunu aldı sağ tarafım dağ gibi oluyor 😂😂
Mom72626 Zumer ondan şüphem yok maşallah hep hareketli sıpa 36 ya girdik yeri daralır azıcık dinlenirim dedim ama öyle olmuyormuş 😂😂
Zumer Mom72626 benim de erken hareketlendi . Abisi de çok hareketli idi içim acırdı artık tekmelerden el batırırdı .
Mom72626 Zumer aynen aynen el ayak bir bastırıyor canım acıyor birde kaburgama doğru bazen gidiyor resmen içim sızlıyor
Zade Egefe hamileliğin ilk tremasterinı atlatın bence sizde güzelleşeceksiniz şimdi hormonların etkisiyle bi bitkinlik , yorgunluk hali oluyor ister istemez o da kişiyi sevimsiz hale getiriyor doğal olarak :)
edak Zumer ben de en çok çiğköfte yemek istiyorum hatta sürekli yesem olur sanki ama bebeğime zararı olur mu diye korkuyorum 🙈o baharatının kokusu mide bulantımı alıyo resmen 😂😂