Merhaba arkadaşlar .. Her gün yeni bir Doğum hikayesi okurken bana da sıra gelecek mi diye mızmızlanırken sıra bana da geldi. 39+4 de baldan tatlı oğluma kavuştum hikayem biraz uzun olabilir ama dolu dolu😍💪🏻 Hamileliğim boyunca canım oğlum hiç üzmedi beni hep en güçlü benim anne der gibi eşlik etti bana. İri bir bebek olarak ilerliyorduk her hafta 38. Hafta da kanala girmiş bir santim açılman var dedi doktorum sabah akşam bekliyorduk gelen giden yok. Her gün bir nişan işareti bir su gelmesi bir sancı yok. Yürüyordum sürekli artık tabanlarım yanıyordu. Pilates topunda esneme hareketleri. Squat merdiven inip çıkma ananas yeme hurma yeme duydugum ne varsa hepsini denedim ama tık yok. Artık 39+3 de kontrole gittim doktor beklersek bebek 4 kg geçecek hiç normal yapamayacaksın suni deneyelim dedi kabul ettim. 06 Ağustos da yatışım yapıldı sabah 06.30 da suni verilmeye başladı. Gelen sürekli bi alttan muayene ediliyorum hiç bir ilerleme yok bekleyeceğimizi söylüyor doktorum sürekli artık aradan 7 saat geçti baktı gene hiç bir ilerleme yoktu ve sancı beni kıvrandırmaya başlamıştı bebeğim nabzını nst tam ölçemiyor kayıyordu sürekli o yüzden ayakta sabit durmamı istediler bir süre hareketsizlik ağrı çekilmez hale geldi. Doktorum bütün gün Suni sancı verelim akşam çıkarım dinlenirsin yarın tekrar suniye devam ederiz eğer olmazsa sezeryana alırım dedi 2 gün suni sancı çekmek düşüncesi bile beni delirtmişti. Aradan toplamda 9 saat geçti ve sancı ağrı susuzluk yatakta duramıyordum doktor tekrar kontrole geldi ve hiç bir değişme olmadığını söyledi açılmam ilerlemiyor bebeğim sürekli kasılıyor sanki daha çok yukarı çıkıyordu. Dayanamadığımı ve sezaryene almasını istedim kabul etti. Spinal anestezi ile girdim sezaryene tam 16.35 de bal suratımı çıkardılar öptüm kokladım o an dünya da başka güzel ne olabilir ki (Allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu) daha sonra giydirmek için aldı hemşireler hepsi mıncıklamaya başladılar bal suratlıyı o an kalkıp ellerinden almak için can attım resmen :) kendini yırtıyordu ağzını şapırdatıp duruyordu. Beni diktikleri zaman geçmek bilmedi resmen. Daha sonra odaya alındım ne ağrı ne sızı onu kucagıma aldım gerçekten içimde durmak için zorladığı kadar varmış bu sevgi tarif edilemez benim için💙❤️ Hemen emzirmeye çalıştım sezaryen ama çok şükür sütüm geldi oğlum maşallah hemen tuttu gece gözümü gözüme yummadım her an bişey olacak diye. Çok şükür doya doya öpüp kokluyorum şimdi. Allah herkesin yardımcısı olsun Zorlu ama sonu mutlu sonlu bir yolculuktu. Burda elimden geldiğince bilgimi paylaştım ihtiyacım olan bilgiyi edindim haapymom ailesine tekrar çok çok teşekkür ederim artık haapy kidsydeyim merak ettikleriniz varsa yardımcı olabilir herkese iyi şanslar. Cennet kokulu meleklerimizi korusun Allahım🙏🏻🙏🏻