asyamomm Merhaba güzel anneler 😍 23+4 günlük hamileyim ve bi kaç gündür aşırı derecede mide kaynaması Sorunuyla baş ediyorum. Henüz kontrol günüm gelmedi, bunun sebebi ne olabilir sizce, ve çaresi nedir dayanamıyorum bu kaynamaya 😪😪😪
kfulya1905 asyamomm canım benimde oluyordu bebek tüylendiği için ve saçlandığı için mide yanması yaşıyorsun dedi çevremdekiler.
Muallimehanim asyamomm Tamamen hormonlarla alakalı bir durum. Kaç gündür bende Gaviscon şurubu kafama dikip içicem nerdeyse. 29 haftalığım artık bebek yukarı baskı yapıyor. Gaviscon çözüm olmadığında bir çay bardağı suya yarım çay kaşığı karbonat karıştırıp içiyorum. O iyi geliyor yanmaya ve kaynamaya
ilminur_ufuk asyamomm ben 16 haftalğım ve 12.haftadan beri hep oluyor mide yanmalarım doktorum gaviscon şurup verdi hiç bi zararı yok içebilirsin dedi elma,ılık süt,ayva da iyi gelıyor mide yanmasına
yorumcuanneniz asyamomm valla uyuyamicak dereceye geldim hem ağrı hem kaynama ağrısı çok kötü 23+4 teyim bende 😊
asyamomm kfulya1905 Saç çıktığını bende duydum ama bir bilimselliği de yokmuş sanırım ama doğruysa seve seve dayanırım kıyamammm saçı da çıkıyor demek 😍😍😍
Fatosbdrm asyamomm merhaba. Bende aynı sorunu yaşıyorum. Kusacak derecede yanıyor. Ama laktozsuz süt çok iyi geliyor. Ben midem yanmaya başlayınca içiyorum rahatlatıyor hemen. Bi dene belki sanada iyi gelir
Didemocak asyamomm canım sactan falan değil miden asit üretmiş bebekde baskı yapınca mide yanması yapıyor gün içerisinde ne yiyip ne içiyorsun?
minikkurabiyem2019 asyamomm ben 31 haftayım bana anında iyi gelen sey maden suyu oluyo günde bir kere yandıgı zaman içiyorum rahatlıyorum
Senalii asyamomm Ben de 24 haftalığım maalesef aynı durumdayız. Günde 3 soda bile içtiğim oluyor. Bana meyve iyi geliyor bunu farkettim. Meyve yediğimde kaynama gidiyor. Çay ve kahve kaynamayı arttırıyor. Bir de sarımsak, hamurişi de çok fena yapıyor
kfulya1905 asyamomm dimiii benim kızçem bana son ay neler ettiii. Uyku yok huzur yok abaaoovv hele geceleerriii. Boyna soguk sut içiyodum iyi geliyodu. 😹😹 şimdi 10.5 aylık oldu teyzesi ❤❤
mervedinc asyamomm soğuk süt İçin geçiyor ben 38+5 oldum hala devam ediyor ara ara ama süt içince diniyor
Kubraarikan asyamomm bebeğin büyüyor büyüdüğü için rahimin midene baskı yapıyor ondan dolayı son aylarda daha fazla olacak ben hep renne şurup kullandım doktoruna gittiğinde söyle o da şurup yazar sana 👍🏻