Bebeğim sen Dünya'ya geleceğin saati o kadar iyi biliyordun ki..
O ilk nefesinin ciğerlerine değdiğinde, ses tellerinde oluşan o eşsiz tınıyı ilk ben duyamazsam diye öyle endişelenmiştim ki..
Pamuk gibi derlerdi! Ama hissettiğim şey pamuktan öte dünyada eşi benzeri olmayan yumuşaklıkta bir şeydi sanırım öyle bir ten yanağıma daha önce hiç değmemişti. Seni gördüğüm o altından kıymetli zaman hala tazeliğini koruyor.. Ve biliyor musun unutursam diye korkuyorum.
Kıyamam demiştim öpmeye doğduğunda seni.. Ama biliyor musun yanakların bana değdiğinde sanki seninle yıllarca ayrı kalmıştık evet şimdi hissediyorum yaşım kadar bir ayrılıktı bu ve yeni kavuşmuştuk. 1-2-3 hayır hala geçmemişti özlemim ve sonunda 4 olmuştu o öpücük sayısı..
Peki ya her gördüğümde seni bana anımsatacak iz karnıma kazınırken, beni karşıdan öyle sessizce izlemene ne demeli.. O an canımdan parça sözünün içini tam anlamıyla doldurduğunu benim olduğunu içim olduğunu daha iyi anlamıştım..
Evet içim sen dünyaya geleceğin vakti gerçekten çok iyi biliyordun..
Baban ile doğacağın güne karar veremezken ‘Allah biliyor oğlumuzun doğacağı zamanı hiç kafamızı yormayalım doktor sorduğunda o an dilimizden çıkar demiştim çıkmıştı da..
Dedim ya gerçekten biliyordun doğacağın zamanı ..
Her gün heyecanla baban ile 00.00 ı bekleyip happy mom da yazanları okumadan uyumuyoduk ve sanırım sonuncuyu okumuştuk sabah kollarımızda olacaktın fakat bizi uyku tutmamıştı evet saat 00.00 ı geçmişti uyuma vaktiydi ama olmuyordu 01.00-02.00 hayır tutmuyordu uyku ve saat 03.00 şaka yapmıştım sancım geliyor diye şakalaşmıştık birde sabah 09.00’dan önce sancı gelirse diye.. 04.00 babana sancım var demiştim tabi yalancı çobana dönmüştü bir kere hikaye inandırıcı gelmemişti😊
Elbette birbirimizi koklayacağımız an-a ulaşmak kolay olmayacaktı.. Sana kavuşmama ramak kala acılarım karnıma vuruyordu ama bunu senin yapıyor düşüncesi aslında beni mutlu ediyordu.. ta ki 07.00 a kadar artık ağlıyordum her sancı belime vuruşunda kıvranıyordum acıdan evet seni kucağıma almak kolay olmamalıydı normal doğururmuyum diye denemek istedim o hissi bilmek istedim ama çok korkmuştum başaramazsam sana bişey olursa diye zaten saatimiz de gelmişti ...
Diyorum ya sen doğacağın günü o kadar iyi biliyordun ki sezeryan için gün almamış olsakta gelen sancılar ile eminim 09.12 de yine kollarımda olacaktın.. ( şimdi yavrum tam 3 aylık)