subat-annesi Merhaba kızlar 3 Ağustosta 12 haftalık bebeğim düştü. Düşükden 3 hafta önce kanamam olmuştu doktoruma söyledim serum takılmıştı iğne ve hap başlanmıştı ve kanamam kesilmişti. 2 Ağustos Cuma günü tekrar kanamam oldu ama bu defa parçalarda geliyordu yine doktoruma gittim anlattım bebeğin iyi olduğunu gelişimininde güzel olduğunu söyledi yine 3 adet serum verdi birini aldım diğerleri diğer günler hergün 1 tane serum takılcaktı eğer kanamam kesilmezse pazartesi yatış yapacağını söylemişti. 3 Ağustos Cumartesi günü tekrar kanamam başladı ama çok kötüydü ağrılı ve kanamam çok fazlaydı ne kıyafet ne ped hiçbirşey tutamıyordu bir sürü parça düşürdüm eşim hastaneye zor yetiştirdi beni hemen muayene ettiler ve ne yazıkki bebeğimin düştüğünü öğrendim kalan parçaların alınması için kürtaj olmam gerekiyordu ve oldum. Doktor 15 gün ilişkinin yasak olduğunu ve 3 ay korunmam gerektiğinin söyledi 3 aydan önce hamile kalma dedi Daha önce böyle düşük ve kürtaj yapıldıktan sonra 3 ay beklemeden hemen hamile kalan varmı ben 3 ay beklemek istemiyorum bebeğimiz olsun istiyorum.
Busimss subat-annesi canım öncelikle büyük geçmiş olsun. Bende 1 haziran da 12 haftalık bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım. 10 gün hafif lekelenme geldi ve doktorum bir kaç genetik testler istemişti onları yaptırıp sonucu alana kadar korunma vermişti yani 15 gün kadar. Sonuçlarımız temiz çıktı hatta bebeğimiz de patalojiye gitmişti oda çok sağlıklıymış bir sebeb bulunamadı. Allahtan diyoruz bizde nasip değilmiş. 30 hsziran da ilk adetimi olmustum sonrSında korunmamaya başladık. Bakalım nasip artık korunmuyoruz ne zaman olur bilemiyorum. Ama kafamızdan tamamen sildik biz eşimle düşünerek yapmıyoruz. Canımız ne zaman isterse öyle yapıyoruz. Kafadan silince daha iyi oluyor sana da tavsiye ederim. Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin.
Niluferrmeric7 subat-annesi canım bende 12 haftalik bebeğimi dusuk yaptim ayni kanamalı ve sancılı şekilde banada serumlar iğneler fitiller herşeyi yaptılar ama bi türlü kanamam durmadı sonrasında düştü de ardından kurtaj oldum daha sonra bebek patolojiye gitti sonu saglikliymis bebeğimde hic birşey cikmadi.doktorum banada 3ay bekle dedi sonucta vucud bebeğe alıştı rahim genişledi ve operasyon geçirdim icin düşükten sonra göğüslerimden sut bile gelmişti hormonların tekrar eskiye dönmesi hemen kolay olmuyo.sonrasinda genetik bölümünden kendi tahlillerimi yaptırdım onlarinda çıkması 1 ay buldu onlarida bekledik kendimi toparlamakta uzun sürdü.herseyin hayirlisi
Hnfe subat-annesi bende 2.kere.yasadim.7 haftalk bebegimi evde düsürdum banada en az 3 ay bekle.dedi doktorum ben beklemedim 2.ay hamile.kaldim ama.doktorum.rahim.kendini.tam.toplamadigi icin keske biraz daja bekleseydim.dedi ve yine kanamam.oldu hep yattim.doktorum vucut kendini.toplamadan hamile kaldigm icin dedi
bridetobe subat-annesi geçmiş olsun . Doktorum bana vücut sağlıklı olmayan embriyoyu dışarı atar ne yaparsak yapalım demişti . Sağlıklı embriyo değildir diye düşünün ilerde düsük olmasından daha iyidir öyle teselli edelim kendimizi .doktorunuzu dinleyin sonuçta sizin hamile kalmanız ya da kalmamanız ona zararı olan bir durum değil . Eğer erken hamile kalırsanız vücut toplanmasına müsade etmediğiniz için yine aynı şeyleri yaşayabilirsiniz. Bu seferde sağlıklı embriyo benim yüzümden düştü diye üzülürsünüz ... üç ay kısa bir süre siz dinlenmenize bakın
subat-annesi Busimss geçmiş olsun allah bir daha bebek nasip eder inşalah doktor 3 ay korun demişmiydi sana
Busimss subat-annesi insallah kuzum cümlemize nasip olsun insallah. Hayır demedi hatta ben sordum beklememize gerek var mı diye hayır gerek yok testlerimiz temiz çıktı çalışmaya devam dedi. Ek olarak folikasit ve Qten vitamin verdi onları kullanıyorum.
Zehralismail Düşük yaptığınızda bebebk büyükse eğer doktorunuz 3 ay korunun demiş olabilir. Düşük yaptığınız bebek ne kadar büyükse vücudunuz için toparlanma süresi uzayabiliyor. Ben de 10 haftalık düşük yaptım bana da 2 adet kanaması gör tekrar olur inş dedi. Bazı doktorlar ise bi defa adet olsan yeter sonra korunma diyor. Ve böyle kalıpta gerçekten problem yaşamadan sağ salim doğum yapan insan çok. Siz kendinizi ve vücudunuzu dinleyin ben 4 ay korundum. Ne yazıkki psikolojik olarak çok zor atlattım. Hamile kalamadım kürler tahliller vs. Gerçekten istediğinizde stresinizi bi kenara bırakın. İlişkiye girerken bile kendinizi çocuk yapmak için diye şartlamayın. Olmuyor.
abcd1234 Geçmiş olsun, doktorunu dinle bence.sen iyi olacaksın, vücudun toparlanacakkii sağlıklı bi hamilelik geçirebilesin...Allah sağlıkla tekrar kavuşmayı nasip etsin..
Puccini 3 ay süre beklemesi zor geliyor evet ama tekrar hamile kalırsanız düşük riskiniz çok oldugu için dr bekleyin diyor. Rahim önceki gebelik yüzünden genişliyor. Ve onun toparlanması gerekiyor sağlıklı bir hamilelik geçirebilmek adına
subat-annesi bridetobe haklısın ilerleyen zamanlarda düşük olsa yada doğduktan sonra hasta olsa daha zor olurdu
Mrvm005 Bende alai gunj 6 haftalik dusuk yaptim. Bana da 3 ay korun dedi. Zaten 3 yilda zorla bebegim olmus ben korunmayi dusunmuyorum. Ha beklemek tabi saglik acisindan iyi ama beklemek zaman kaybetmek gibi luksum olsa keske. Kim bilir Allah bi daha ne zaman nasip edecek bilemem. Olacagina da emin olmadigim icin korunmayi dusunmuyoruz. Hatta ilk yada 2. Adette tekrar doktora baslayalim dedik esimle...
BirVeraAnnesi35 subat-annesi geçmiş olsun canm 😞 ama bence hırs yapıp doktoru dinlememezlik yapmamalısın sen sağlıklı olacaksın ki güzel bir hamilelik yaşayasın rahmin zorlanmış bir bebeği kaybetmiş sen beklemeden hamile kalmak istiyorum diyorsun ama iyileşmesi için vakit vermiyorsun bnce doktorunu kesinlikle dinlemelisin bildiği bişey olmasa bekle demezdi zaten
KukyFurMama subat-annesi Allah rahmet eylesin canım Allah sabır versin. Psikolojik olarak hazır olman en önemlisi. Vücut psikolojiye göre hemen hazırlıyor kendini. En az 1 adet dönemi beklersen hem rahmin de toparlar. Bazen hemen hamile de kalınamayabiliyor bazen de hemen oluyor. Allah ruhunu ne zaman yarattıysa o zaman seninle oluyor. Bol bol sabret Allaha dua et, Rabbim sabır versin zor beklemek biliyorum