annemutlucocuk Merhabalar! Mutfakta hijyen benim için her şeyden önce gelir. Plastik bir kesme tahtası kullanınca kötü bir seçim olduğunu fark ettim ve araştırmaya koyuldum. En sağlıklı kesme tahtasının bambudan yapılmış olanlar olduğunu öğrendim ve Penguen Collection’dan Bambu Kesme Tahtası sipariş verdim. Penguen Collection’un mutfak setleri de çok tavsiye ediliyor. Hijyen kaygısı yaşamadan yemek yapmak süper bişey.
Ekincis annemutlucocuk bilgilerinizin eksik olduğu kanaatindeyim. Polietilen kesme tahtaları işletmelerde kullanılıyor. Bütün işletmeler denetime tabi tutulduğuna göre bambu sandığınız kadar kullanışlı olmayabilir. Üstelik temizliği tam bir işkence.
Beyzanurlina annemutlucocuk ona bakarsan yeşilliklere bıcakta deymemesi gerekiyo vitamini kayboluyomus bu kadar. Sey olmayın ya ne kadar temiz titiz okadar hastalıklı🤣 sal azcık
Zeynepzeze Bambu temizliği hijyenik mi sizce? Reklam gibi bir post açmışsınız. Temizliğinin kağıt havluyla yapılması gerektiği söyleniyor. Deterjanla yıkanırsa da içerisine işler. Yani plastikte, tahta da, bambu da sağlıklı değil.
mmrv annemutlucocuk instagram bitti bir de burda da mi reklam hayret doğrusu.. Memnun kaldiysan bambu de geç.. cok itici geliyo bana bu reklam.olaylari..
Berrinsoygazi Ekincis her sağlıklı gıda lezzetli olmadığı gibi ,cam kesme tahtasıda bambu kadar kullanışlı değil zamanla eliniz alışıyor
Deniiz Riskli gebeyim erken doğum yapma riskim var hijyen kaygısı değil de doğurma kaygısı olmadan yemek yapmak için bir reklamınız var mı acaba 🙄