SMO Yerleşme kanaması adet gecikmesinin 4 5 6. Günü olabilir mi daha önce böyle bi durum yaşayan var mı
Tubasim SMO eğer geç döllenme değilse adetten önce olur yerleşme kanaması. Geç döllenmeyse ancak o zaman adetten sonra olabilir. Umarım gönlünüzce olur 🤲
Meowduman SMO 8-10 gün kadar önce kahverengi leke şeklinde oldu benimki bir gün boyunca ve kasik agrisiyla daha sonra geçti
Yavuzum1202 Adet 15 gün geçkince pembe lekelenmelerim oldu testte çıkmamıştı 1 hafta öncesinde bende adet olucam sandım 18 gün idrarda çıktı
SMO Yavuzum1202 adet gecikmesinin 7. Günündeyim gecikmenin 4. Gününden bu yana pembe lekelenmeler var
SMO Yavuzum1202 sizce yarın kan testi yaptırayım mı yoksa bayram sonu mu yaptırayım bir de gecikmenin 4. Günü test kan testi yaptırdım sonuç 1.20 çıkmıştı
Akduygu Meowduman benimde aynısı oldu adete 10 gün kala pembe akıntım oldu 5 6 saat aralıklarla sürdü ve kasık ağrım oldu. Adete 4 gün kala kan testi 1.20 çıktı. Siz hamilemi çıktınız? Ne zaman öğrendiniz?
Cnnbrk26 Benim hiç kanamam lekelenmem olmadı 38 günlüğüz normal mi değil mi sizler lekeden bahsedince yazmaz istedim
Meowduman Akduygu evet hamileyim şuanda 26 haftalık 😊 normal gebelik testinde öğrendim adete 4 gün falan vardı ertesi gün bı daha yaptım tekrar çıkınca kan verdim 65 çıkmıştı gecikmesini bekleyemedim ☺️ sizinde var gibi inşallah vardır