Dilaemrh 14 haftalık hamileyim. Çatlak olmaması için dalinin tatlı badem, avokado, zeytinyaği içeren bebek yağı sürüyorum karnıma ve göğüslerime. Kullanan var mı kızlar?
Selufkaa Dilaemrh ben de onu kullanıyorum canım ilk lierac kullandım sonra feoil yağı en son da bunu kullanmaya başladım kokusu çok hoş beğendim
Gozdes Bnde kullandım ve sadece karnıma sürdüm ondan mı bilmiyorum ama şuan karnımda hiç çatlak yok ama bacaklarım çok çatladı 33+5 haftalığım
Snlevrn06 Dilaemrh ben kullandim canim gebeligimin basindan beri 37. Haftada catladim biraz genetikle alakali catlak ama kullanabilirsin ben bi zararini gormedim
Dilaemrh Snlevrn06 olabilir belki olacak olduktan sonra önüne geçilemeyebilir 😊 cilt yapısıyla da alakalı olabilir benim etim serttir mesela
Minikkimyager Dilaemrh dalin bebek yagını kullanıyordum bana faydası olmadı kaşınmaya devam ettim .şuan hakiki zeytinyağı kullanıyorum hiç bir kuruluk ve çatlagım yok cok şükür 35. Haftadayım
Fann_em Minikkimyager bende hakiki zeytinyağı kullanıyorum ama kıl koklerini beslemesinden de korkuyorum
Mrvyksl Dilaemrh cnm inan zeytinyağı falan hikaye zaten çok yoğun yağ ayrıca dizem yağ bulmak önemli asidik olmamalı ayvalıklıyım burası zeytin cenneti ama ben lierac ve bebe yağı kullanıorum 34 haftadayım şimdilik bir sıkıntı yok yani zeytin yağı için hiç üzülmeyin bebe yağı her banyoda ıslak vücuda sürün daha güzel 🙂
Blablablc Bn 37 yim dusta bebe yağı surup cıkıorm ıslakken cıkınca bıo oıl suruyorm hic catlapım olmadı ve karnm o kdr buyukki ona ragmrn
Annee1 Bende hamileligimin üçüncü ayından itibaren doğurana kadar hergun bıkmadan goguslerimden baldirlarima kadar Dalin Bebek yağı sürdüm ve hiç çatlağım olmadı, hatta önceden kilo alıp vermeye bağlı popomda oluşan çatlaklarım bile gitti
Svdsmz Canım ben hergün yağ sürdüm hamileliğimde 35. Haftama kadar hic catlagım olmadı ama 35 ten sonra bir anda çatladım. Faydasını görmemiş oldum yani ama sen yinede sür herkeste ayni etkiyi etmez tabi
Sehamehmet Bende kullandim sonra hisdistan yağına geçtim ve dün ne farkettim baktığımda çatlağın yok kırmızılık falan filasla gobegimi alttan yan çektim ufacık bikac yerinde çok ince kırmızı beyaz çağlıyan gibi anam normalde görülmüyor sizde deneyin bak kizlar flaşlı çekin ozman belli oluyor şuan baktığımda yok ins geçer bol bol sürüyorum şimdi daha çok