Kubraseyit00 Bakteri nadir cok fazla yok az dedi 7 haftalik gebeyim yalnizca su ic diyor. Suyu iciyorum limonlu su ic diyen var limonu yeyip uzerine su iciyorum sevmiyorum diger türlü. Enfeksyonu gecirmek için uyguladığniz birsey var mi acaba ?
Alessia Kubraseyit00 ev yapımı elma sırkesı bır tatlı kasıgı bır bardak su .. ve bol su ben ılacsız boyle atlattım ve tuvaletten sonra önden arkaya temızleyın
Hll Kubraseyit00 canm bu kızılcıklar var ya onu kaynat süz sonra birazda damak tadina göre seker ekle az daha kaynat sogut ic. Enfeksiyona birebir geliyor. Hem bebeginede faydalı. Nette kzlck serbeti tarifi yaz orda da ckar zaten.
Melisa59 Kubraseyit00 doktorun ilaç vermesi gerekiyo bende 30 haftalığım bugün enfeksiyon çıktı bende ilaç kullanmaya başladım
Kubraseyit00 Alessia yaaa daha cok küçük ya sirkenin sokturucu özelliği var diye biliyorum ? Siz kacinci haftada ictiniz
Kubraseyit00 Hll evet okudum onu aslinda ama yapmayi bilmedigimden dusunmedim. Yarin alayim en iyisi bakaym netten. Teşekkür ederim ❤️
Hll Kubraseyit00 bende yapamam diyordum ama yapimi cok basit☺️Hem kabzlgida iyi geliyor☺️Şimdiden afiyet olsun😊
Hll Kubraseyit00 ben sabah ôglen aksam ve ya sabah aksam bir su bardagı iciyorum. Ac tok farketmiyor mideyide rahatlatiyor. Faydalarnı okuyordum ama bu kadar etkili oldugunu bilmiyordum. O kabzlk zaten mahvediyor hepimizi🤦🏼♀️
Kubraseyit00 Melisa59 cok az mis su içerek gecer dedi. Kucuk olduğu için vermemis olabilecegini dusunuyorum çünkü genelde en son veriyorlar ya ilaci