Brcdmr İlk hamilelikte kanama ne zaman olur hangi hafta da ve düşük olup olmadığı nasıl anlaşılır sizce ?
ekara Brcdmr vajinal kanamaların hepsi risklidir o yüzden kanama olur olmaz doktora gözükmeniz gerekir. Bazen tedbir amaçlı kanama kesen ilaçlar verirler.
Mebos Yani ilk zamanlar yerleşme kanaması denen kanama yada düşüğe sebep olan kanamalar oluyor ama ilaç veriyorlar bana verdi mesela doktor düşük olmasın diye 4 haftalık Ken başladı lekelenmem 6+5daha yeni kesildi lekelenmem
Mebos Brcdmr benim açık kahverengi yedi beyaz akıntı gebeliğim öğrenmeden çok oldu açıkcası gebeliğimi öğrendim ondan sonra kahverengi oldu ve şuan abartısız sağ tarafında ağrım var mesela korkma ben yarın gidicem bakalım doktor ne diycek
Mebos Brcdmr akıntım bittiği için bişi soramadım daha kalp atışlarını dinledim çok şükür kan sonuçları çıkınca herşeyi konuşup sorcam sağ kasığımda baskı var çünki sorunca haber ederim
Mebos Brcdmr sağol canım cümlemize bu arada ağrı böbreklerden kaynaklı olabilir bol bol su iç dedi kesinlikle dedi yoksa ağrıyı daha çok hissedersin dedi tamam dedim kan sonuçlarım temiz. Çıktı 2 hafta sonra tekrar çağırdı
Mebos Yani bol bol su iç dedi lekelenme bitti progestanı kullanıyormuyuz dedim en az 12 haftaya kadar kullanılacak dedi