Berna6141 ozgebulutoz gebeligim boyunca değil ama ilk 3 ay yanımda bile icirtmedim o derece midem bulandı. Daha sonra canım cok istedi doktoruma danıştım kendini strese sokucaksan icmemek icin günde 2 tane icebilirsin dedi. Evet iyi bisey degil bunu bende biliyorum ama içtim. Suan 1 ay var dogumuma bıraktım gibi bişey. Bu öyle bisey ki ne irade meselesi ne nefis içmeyen icenin halinden anlayamaz. Evet önermiyorum ki bende çok karşıydım hamile olup sigara içenlere ta ki başıma gelene kadar.
Ceyduygu ozgebulutoz benim annem icmis suan astım hastasıyım özellikle emzirirken kesinlikle icmemelisin
shdemir ozgebulutoz Canım bende ilk 3 ayımda bırakamadım azalttım. Suan 7.ayımdayım 4 aydır en fazla 5 tane icmisimdir zor oldugunun farkındayım ama inan cok yanlıs. Ve sakın doktorun sana 2 3 tane sigara ic derse dinleme o doktoru degistir bôyle bisey olamaz hic bi doktor hastasına boyle seyler dememeli diretmeliki karsısındaki daha cok idrak etsin. Bana doktorum bitane icsen 5 tanede kendinden utanmalısın sakın dedi. Ve ben bu cumleden sonra gercekten sigara icmeyi biraktim. Istersen yaparsin yapıcam de basar😊
Hanifevcl İçilmemeli. Ben günde 1 paketi geçiyordu içiyordum. Sabah uyanır uyanmaz sigara yakardım. Ama hamile olduğumu öğrendikten sonra hiç içmedim. Çok zor oldu ama içilmemeli. Bizim bedenimize bu kadar zarar veren madde minnacık cana nasıl zarar verir kim bilir? Ben içtim bişey olmadı diyenlerde var tabi ama ilerde solunum yolu rahatszlığı çekme ihtimali çok yüksek çocukların. içene neden içiyorsun demem tabiki haddim değil sadece fikrimi beyan ettim. 🙏
Ecetoksz Bende bugün öğrendim hamile olduğumu 5+5 im beklenmeyen gebelik olduğu için 1 paket belki daha fazla içtim bugüne kadar birşey olur mu diye korkuyorum
imzeynep Bende yanlış buluyorum normalde sigara içen biriydim kendi kendime tiksinerek bıraktım ,tiksinmeseydim de ilerde içip içmemeyi çocuğum kendi karar versin ben karnımdayken onu buna zorlamamalıyım diye düşünüyordum
elfkn35 İçinde merhamet ve analık duygusu olan insan elinden geleni yapar ve içmez.. düşünün arkadaşlar yaa seni çürüten duman o minnacık oluşma aşamasındaki canlıya neler yapar.. nokta 😡
YaseminKaplanolu Galiba mütevazi olamadığım tek konudur ögrendigim andan itibaren kesip attım ki hamile degilken nasıl içiyordum bilen bilir. Bazı alışkanlıklardan vazgeçilmesi gerekiyor fedakarlık zaten burda başlar vicdanen rahat edilmiyor. Bana doktorum doğduğunda yüzüne üfler gibi düşün dedi nasıl dayanırsın dedi dayanamam dedim. Tabi ki zor ama istedikten sonrası kolay inşAllah bırakırsın 🙏🏽
Demir Ay hala mı şu sigara mevzusu🤦🏻♀️ Yiyin kendinizi tırnaklarınızı kemirin saçlarınızı yolun ama içmeyinnnn! Kimse kusura bakmasın ama şu başlığı görünce deliriyorum artık.Ben acıdan kıvranıyorum ama doktorun verdiği ilacı kullanmayı erteliyorum nokta kadarda olsa bebeğime etkisi olmasın diye! Sizler kalkıp sigarada sigara! Ha şunuda belirtiyim bende hamilelik öncesi bayaaa içen biriydim ama öğrendiğim gibi bitti! Bunu da halden anlamıyorsunuz demeyin diye söyledim. Kıymayın canınıza🙏🏻