Mutire Dezehs annemin adi Ayşe benimde öyle 🙈 ama babamın anneannesi in adı da Ayşe benim ki onun adı 😂😂 anladın mı canım 😂😂biraz değişik oldu
Didemocak Dezehs ben kızım olursa benim oğlum olursa babasınin adını koymak çok istedim ama nasip olmayacak heralde hala da istiyorum 😁 ama koyarsanda çok güzel olur
Zeyk Dezehs benim adım da Zeynep bende hep hamile olmadan önce kızım olursa adı Zeynep olsun diyip duruyordum. Ama şimdi hamileyim 8+6 cinsiyet ne olacak kim bilir 😊 Zeynep çok güzel bir isim ya 💜
Dezehs Mutire anladım.cnm gelin kaynana aynı.isimde bende kızıma zeynep ismini koymak. Istiyorum zeynep.ismi.cok güzel geliyor bana normalde de
Dezehs FSCMK ayşeler basmış aileyi 😅😅 bizimde damatlar öyle cnm dedemin adı mehmet babamın adıda mehmet bizim eniste de mehmet
Mutire FSCMK 😂😂😂😂 kız kaynananın adida ayseydi senin demi 😂😂 karar verdin mi kızının adını da koycak misin Ayşe Zeynep miydi 😍
Mutire Dezehs Mehmet bizdede öyle babam , dedem amcam 😂😂 ay ama ne güzel ya eskiler gibisi mi var ah 😪
Dezehs Mutire genelde öyle oluyor cnm eşime danışıcam eğer evet derse koyarız olmada ikra ismini çok seviyorum
Didemocak Dezehs 🤗🤗yanlış anladınız oğlan olursa babasınin kız olursa benim adımı koymak cok istedim 😊
Toprak34 Dezehs ben ben ben cok isterim ama esime ters geiyor kendi adimi da koymam diyor. Ki benim adimi benimle tanismadan once kizim olsa koymayi dusunuyormus.
Dezehs Toprak34 esimde bir ara sormuştum ama birisi lakap taksa sanki sanada söylüyormuş gibi olur sinirlenirim demişti 😅
Mondlicht Dezehs bende Zeynep koymayı düşünüyorum kızıma bence çok güzel bir isim ❤️ ve ailemizden Bi sürü Zeynep var ama olsun 🤭
espalp Dezehs ismim istediği kadar güzel olsun ben koymazdım 🤷♀️ Başka isim mi yok neden aynı isimden iki tane bi evde 🤷♀️ Bilemedim 🤷♀️