hamiszns sevval55 normalde de ben tembelimdir ama bizimkide babaya cekicek galiba o bibyerde uzun duramaz sikilir hemen 😂
hamiszns Yesim2293 aynen oyle ilerde teknoloji gelisir telefonlarda olur oyle bi uygulama 😂 teli karnina tut icini gostersin 😂
Aslgly hamiszns ben normalde tatlı çok severim. Hamileliğim boyunca hiç istemedim. Canım istemiyor yiyemiyorum. Ama bende 11. Haftada çok hareketli gördüm inanamadım 🥰
hamiszns Efsoo 😂 biz ogrendik cinsiyeti o hareketle direk gosterdi erkek ins yanilma payi var tabi 17 de mi ne netlesiyormus sanirim. ama biz bile gorduk o cikintiyi 😂
Efsoo hamiszns 13de erkek dedi bizede haraketliydi sonra gosdermedi hic hep gizletdi.24de detaylida kaciramadi🤣supriz yapcakti galiba😁yapamadi.erkekdir dedi.erkekde doguldu.😂
Esramese hamiszns oglan geliyor oglan benimkide ultrsnra zip zip yerinde hoplardi doktr ona bakark erkek çocuğu bu demisti
hamiszns Esramese evet erkekler hareketli oluyormus sanirim ☺️ geleinler hayirlisiyla ins saglikli saglikli
Yesim2293 Günler geçmiyor son 78 çok merak ediyorum nasıl bişi olcak kime benzicek diye içim içimi yiyor 😁
hamiszns Yesim2293 sizin az kalmis. bazen burda 35 haftaligim felan yaziyolar diyorum biz daha 12 hafta nasil gecicek zaman da 30 lubhaftalara gelicez diyorum. ☺️
Sibella86 hamiszns 10 haftalıkta doktor ayy kaplumbağa gibi ellere ayaklara bakın kıpır kıpır derdi 27 olduk şimdi çok sert ama aynı 😂
hamiszns Sibella86 demek ki basta nasilsa hep oyle gidiyor. meydan onlarin oynasinlar dursunlar iste 😂 biz annelerinde hosuna gidiyor
Tazeanne0134 hamiszns valla kuzum benim de 11-12.haftada öyleydi bugün gittim ya hiç durmayan sıpa bi açmadı bacaklarını açmadı hep gizledi ama kıza benziyor bacağının arasında bişe yok dedi %80 kız dedi bakalım
hamiszns Tazeanne0134 sizinkisi naz yapiyor. naz yapiyorsa kesin kizdir 😂 bide kizi tahmin etmek daha zir galiba erkekte gorecek bisi var da kizda bisi olmayinca dr lerde emin olamiyor demek ki
hamiszns Kumrulina evet doktor erkek dedi ama tabi kesin deil dedi. o da zaten bakarken gordu cinsiyeti ogrenmek istiyormusunuz dedi evet dedik. ondan sonra soyledi.
Yesim2293 Bende diyordum zaman nasıl gecicek ne zaman büyücek diye yarın 29 haftalık oluyoruz ve hala inanamıyorum anne olcağıma
hamiszns Yesim2293 bilmiyorum da guzel bir duygu anne baba olmak. bizi cok heycanlandiriyor. allahin izniyle saglika kucagimiza almayi nasip etsin