Dezehs Mondlicht sağ salım. Alırsın kucağına inşallah cnm bende sezeryan.olmak.istedim.ama.maddi durum.karsilamiyor.malesef
Aysedgrlikrkmz Mondlicht sağ Salim kavuşun inşaallah büyük bi ihtimal aynı günlerde olcaz 🙏🏼 Şuan biz 34+1 iz o gün 38+2 olcaz sizinki kaç haftalık olacak
Mondlicht Dezehs bende normal hep çok isterdim ancak riskli olduğum için sezeryan dediler bana da maalesef 😐 sizin oralarda nasıl sezeryan fiyatları
Dezehs Mondlicht 2.5 bin cnm ama benim rahim sarkmam var ondan sezeryan olmak istedim devlette yapmıyor cnm
Mondlicht Aysedgrlikrkmz amiin Allah razı olsun hepimiz sağsalim alalım inşallah bebişleri 🙏 38+5 olmuş olacak bizimki o zaman
Aysedgrlikrkmz Mondlicht amin inşaallah yaaa tek duam o sağ Salim kazasız belasız hayırlısıyla kavuşalım inşaallah 🙏🏼
Mondlicht Defnem_11 aminn inşallah Allah razı olsun 🤗 evet hayırlısıyla ilk bebeğim öncesinde kayıplarım var maalesef 🙏
GuelGltkn Mondlicht Sag saglim kucaginiza alin insallah 😊🙏🏼🌸 kendiniz mi istediniz sezeryani yoksa riskli durum ku var
Mondlicht GuelGltkn amiin inşallah Allah razı olsun 🤗🙏 ben normal çok isterdim ancak öncesin de 5 tane kaybım var doktorlar istersen normal olabilirsin ama risk almak istemiyoruz dediler o yüzden sezeryanı seçtik ☺️
MinaveAnnesii Mondlicht gözünüz aydın canım bizimki de tahmini Eylül’ün ilk haftası ama gün almadık bayramdan sonra 36. Haftamızda gidecez ozaman verirler belki 🤷🏻♀️
Elifdddd Mondlicht rabbım kucagımıza almayı nasıp etsin bendede aynı korku var 28 haftalık suyu haftasına göre az korkuyorum karnımda bişey olucak dıye 😢