CicekGirayBysl Merve_ancl bana da aynını diyolar son 7 😁 bide erken Doğum riskim vardı 33 haftadan beri. Takılma bunlara bir günde düşermiş aşagı doktor öyle dedi
Omma Merve_ancl aynını bana da diyorlar çocuk doğum kanalına inmediği için mi yukarıda bilmiyorum. Zaten bgn tahmini doğum tarihimdi gelen giden de yok😑😑
CicekGirayBysl Efsoo sen doğurdun kurtuldun 😁 her gün Çalan telefon doğurdun mu diye karşıdan bi ses 😃 çileden çıkmaya başladım
Efsoo CicekGirayBysl yerini sevmis soyle😁birak salla gitsin bos ver takma.bebeyin yetisip cikma vakti var.nasilki meyve yetişmemis agaçdan düsmez derilmez cumlesi gibi aynen bebekde oyle
CicekGirayBysl Efsoo aynen öyle canım doğru diyosun. Bıraktım zaten telaş yapmayı sadece bunalıyorum. Zorlanıyorum. Cumartesi’den Salı’ya kadar yalnız kalacağım o süre içinde gelirse naparım bilmiyorum onun tedirginliği var. 🥺
Efsoo CicekGirayBysl insallah canim.canim valla hepimiz anne karnindayken bilmiyoruz ki bebeye bakmayi.kendi iradenle yavas yavas biliyor insan.basaricaksin merak etme.