Minoo01 Senanurosman adetime 1 gün kala bel ağrım başladı. Ve uyku hali. Geceleri erkenden uyuyordum. Bende ki en beliriğini bunlardı.
Zulubik Senanurosman hiç belirti yaşamayanlar da var. Benim öyle oldu iki hamileliğimde de. Adetin geçmeden anlayamıyorsun o yüzden bazen.
Buzii En ilk belirti kaşıkta batma oluyor en en erkeni bu sanırım. Ama Bazı gebelikler boş veya kimyasal olabilir oda adet kanıyla dökülüyor en iyisi stressiz şekilde Regliyi beklemek derim. Benim de ne zaman unuttum böyle hamileliği o zaman tuttu
Hande3636 Senanurosman afedersiniz ama yoğun akıntım vardı, hayatım da görmediğim kadar. Ayrıca uykum çok geliyordu
Minoo01 Senanurosman gögüsleriniz de ağrı var mı ? Benim diğer bi belirtim de bu oldu. Hala da var. Dokununca ağrıyor, arada sızlıyor.
Deletedmom2224 Senanurosman hamile olduğunuzu sadece adet gectikten sonra test yaptığınızda anlarsınız. Hamilelik belirtileri adet belirtileriyle aynı çoğunlukla o yüzden önceden anlayamazsınız
LINDAMAY Senanurosman normalde de bazen regli öncesi göğüslerim şişer ve hassaslaşırdı hamile olduğumda da aynı şekilde oldu. Göğüslerim şişti iyice hassaslaştı ve bel ağrım vardı.
Senanurosman Kerime47 yok malesef hiç istemedik ikimizde çalışıyoruz diye çocuğumuz güzel şartlarda olsun istedik beş yıldır yapmadık ama artık çok istiyoruz allahım inşallah nasip eder
cevrik Senanurosman göğüs hassasiyeti canım ilk belirti vücudun ağrıyor halsizleşiyorsun. Göğüsler şişiyor acıyor