Serife007 Merhabalar 👋🏻 Çok yakın zamanda Eğitim araştırma hastanesinde Doğum yapan var mı ? Bana bilgi verebilir misiniz ?
Serife007 El_mu Kepez devlet hastanesi hakkında iyi yorumlar almadım canım . Bebeğini kaybedenleri de duydum , eğitim araştırmayı öneriyorlar bende bilgim olmadığı için tereddütte kaldım
Bahargulu Ben orda dogum yapmıştım kizimi iyiydi simdi 24 haftalik hamileyim oraya gidyorum iyi doktarda Insllh hayirlisi olur canim bizler icin rabbim saglik kulağımıza almayi nasip etsin rabbim sen hangi doktara gidiyosun
Serife007 Bahargulu canım ben ofm ye gidiyordum gebeliğim riskliydi ama Doğum geldi çattı 1 cm açılmam var ve ara ara sancılarım oluyor . Eğitim araştırma da Doğum yapacağım ama devlet hastanesi olduğu için korkuyorum 😥
Bahargulu Serife007 hic sorma bi sikinti olmuyo dua et bol bol o mis kokuluyu kucagina alinca korku falan kalmazz
Bahargulu Serife007 ben 5 sene oldu kizima arastirmada yaptim ama iyiydi ne doktaru giriyo bilmiyorum ama bi doktara git daha iyi bazen kendi doktoruna denk geliyosun iyi oluyo dogumda
Asminko34555 Serife007 doğum yaptın mı bilmiyorum canım ama ben araştırmada Doğum yaptım Ocak ayında gayet iyiydi doktor Doğuma girdi Saliha hoca