Aysedgrlikrkmz mikonur_81 bende 34+1 im canım ama sadece aşırı bi halsizlik var bulantım olmadı benim leblebi filan yemeye çalış istersen
Bahar_trky mikonur_81 al benden de o kadar bir gün mide bulantısı bir gün baş dönmesi bir gün halsizlik hergün bi şikayetim var ve sıkıldım artık bu durumdan geçsin istiyorum biran önce :(
Zeynepkbsk Aysedgrlikrkmz 34+4 o halsizlik bende de var ya 1 is yapıyorum 10 oturuyorum hic kalkasim evden disari cikasim yemek yapasim gelmiyor cok sıkılıyorum sürekli
Aysedgrlikrkmz Zeynepkbsk aynen bende sürekli sıkılıyorum eşim dışarı çıkalım diyor ona da üşeniyorum ay çok değişik bi ruh hali 🤦🏻♀️
Zeynepkbsk Aysedgrlikrkmz ay hic sorma yaa benimki de öyle disari cikalim diyor bişeyleri bahane ediyorum cikmamak icin nolcak bizim bu halimiz böyle 🤦♀️😁
Aysedgrlikrkmz Zeynepkbsk inşaallah hayırlısıyla sağ Salim yavrularımıza kavuşuruz omlarla birlikte bu hantallığımız da üzerimizden gider 🙏🏼🥰
Zeynepkbsk Aysedgrlikrkmz insallah canim yaa saglikla kavusalim da sabırsızlanıyorum aşırı korkuyorum da gerçi ama allah büyük bakalım 😁😊
Zeynepkbsk Kerime47 en azından hamilelikten dolayi oldugunu biliyoruz allaha şükür geçici bir durum 😁 valla esimin diline düştüm pek tasasız galesizsin diyo sürekli yemek yansa aman yansın baska bisey yeriz kafasindayim sürekli 😁
Naciyee1 34+3 benimde agri sancim yok ama halsizim hic bisey yapasim yok bu haftalarda genel oluyor galiba🥴
Kerime47 Zeynepkbsk esım o konuda bır sey demıyor da sadece eskısı gbı ılgılı dglsn uzaksn dıye stem eder bna